Bir Kaza Haberi Daha! Şırnak'ta Askeri Araç Şarampole Yuvarlandı 11 Asker Yaralı

Şırnak'tan gelen ilk bilgilere göre, Şırnak-Cizre kara yolunun 25. kilometresinde seyir halinde olan askeri araç devrildi.
Bir Kaza Haberi Daha! Şırnak'ta Askeri Araç Şarampole Yuvarlandı 11 Asker Yaralı

Şırnak'tan gelen ilk bilgilere göre, Şırnak-Cizre kara yolunun 25. kilometresinde seyir halinde olan askeri araç devrildi. Yaşanan kazanın olumsuz ve yağışlı hava koşullarından dolayı meydana geldiği duyuruldu. Şarampole devrilen askeri araçta yer alan 11 askerin yaralandığı öğrenildi.

11 ASKER YARALANDI

Şarampole devrilen askeri aracın içerisinde yer alan 11 asker yaralandı. Bölgeye giden sağlık ve güvenlik ekipleri yaralı askerlere ilk müdahalede bulundular. Askerler ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet Hastanesi ve Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Askerlerin sağlık durumuna ilişkin yapılan ilk açıklamada hayati tehlikenin olmadığı ve askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

AYNI GÜN İKİNCİ ACI HABER

Akşam saatlerinde Milli Savunma Bakanlığı bir duyuru yayımlayarak Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde yaşanan acı kazayı duyurdu. Öğlen saatlerinde hareketlenen bir askeri helikopterin düştüğünü bildiren MSB, helikopter içerisinde yer alan 9 askerimizin şehit olduğunu duyurmuş, 4 askerimizin de yaralandığını bildirmişti. Daha sonra yapılan açıklamalarda şehit asker sayısının 11 olduğu ilan edilmişti. Şehit olan 11 askerimizin arasında 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'da bulunuyordu. Yaralı olan 2 askerimizin tedavisine de devam ediliyor.