Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Nerede Çekiliyor?

Perşembe gecelerinin rekortmen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi nerede çekiliyor, dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde...
Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Nerede Çekiliyor?

Perşembe gecelerinin rekortmen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi nerede çekiliyor, dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde...

Çukurova dizisi Yıldız Tunç’un senaristliğini yaptığı bir aile dramasıdır. Dizinin ilk bölümlerinde yönetmenliği Faruk Teber yapsa da daha sonrasında Murat Saraçoğlu bu görevi devralmıştır.



Tıms & B Production şirketine ait olan dizi, ATV ekranlarından her Perşembe saat 20:00’da izleyicileri ile buluşuyor.



Çukurova Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Çukurova dizisinin çekildiği yer Adana’dır. Dizinin çekimlerinin gerçekleştirilebilmesi için kurulan plato Adana’nın Karahmetli köyüne kuruldu. Havutlu’yu geçtikten sonra olan köy filmde Aladağlar’ın konağının bulunduğu yerdir. Köyün halkının da dahil olduğu dizinin çekimlerinin yapıldığı bu konak farklı dizilerin de kullanılabileceği şekilde tasarlanmıştır.



Çukurova Dizisinin Konusu Nedir?



Çukurova dizisinin konusu 1970’lerde işçi kardeşlerin, çiftlik sahibi ile arasında geçen hikayedir. İki kardeş, manevi kız kardeşleri Züleyha ile beraber iş bulabilmek için Adana’nın yolunu tutarlar. Bu kardeşler büyük bir konakta mevsimlik işçi olarak işe başlar. Bu çiftliğin sahibi Demir, manevi kardeş Züleyha’ya aşık olur. Çiftliğin ağası aynı zamanda ölümcül bir hastalığa da sahiptir. Kardeşler de bu durumu zengin olabilmenin bir yolu olarak görür ve kız kardeşlerinin çiftliğin ağası ile yakınlaşmasına müsaade eder. Ancak kardeşlerden birisi Züleyha’ya aşıktır. O kardeş Züleyha ve Demir’in arasını açmaya çalışarak işleri giderek daha da zor bir hale sokar.



Çukurova Dizinin Oyuncuları Kimler?



Çukurova dizisinin oyuncuları arasında Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış yer alıyor. İkili dizinin ana kahramanları Demir Yaman ve Züleyha Yaman’ı canlandırıyor. Ayrıca Hünkar Yaman karakterine Vahide Gördüm, Yılmaz karakterine ise Uğur Güneş hayat veriyor.



Emlak365.com