Bizi Mahvettiniz Diyen Çiftçiye AK Partili Ünal'dan Çok Konuşulacak iPhone Yanıtı!

Ekonomide yaşanan dalgalanma toplumun farklı kesimlerinde farklı tepkilere neden olurken konu hakkında çok konuşulacak bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal tarafından verildi.
Bizi Mahvettiniz Diyen Çiftçiye AK Partili Ünal'dan Çok Konuşulacak iPhone Yanıtı!

Ekonomide yaşanan dalgalanma toplumun farklı kesimlerinde farklı tepkilere neden olurken konu hakkında çok konuşulacak bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal tarafından verildi. Mahir Ünal bir çiftçi ile yapmış olduğu konuşmasını aktarırken sosyal medyada gündemi sarstı, büyük tartışmaların yaşanmasına neden oldu.

Son dönemde muhalefet tarafından sık sık ekonomiyi iyi yönetememekle suçlanan AK Parti kanadından çok tartışılacak bir açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal tarafından yapılan açıklama farklı tepkilere neden olurken sosyal medyada da günün en çok konuşulanları arasına girdi ve kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.



AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MAHİR ÜNAL: BİZİ MAHVETTİNİZ DİYEN ÇİFTÇİNİN CEBİNDE İPHONE VAR!



Özel bir televizyon kanalının canlı yayın programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ekonomide yaşanan gelişmelerin eleştirilmesi üzerine yaşamış olduğu bir anıyı paylaştı. Mahir Ünal 2018 senesinde genel seçimler öncesinde Kahramanmaraş gezisine katıldığını, bu gezide genç bir çiftçinin kendisine "Bizi mahfettiniz, bizi öldürdünüz" diyerek çıkıştığını belirterek kendisinin de bunun üzerine çiftçinin telefonunu istediğini söyledi.



Genç çiftçinin cebinden iPhone 6 markalı bir telefon çıkardığını belirten Ünal bunun üzerine kendisinin de çiftçiye "Kaça aldın bu telefonu 4 bin 500 lira mı?" diye sorduğunu, çiftçinin de cep telefonunu 24 ay taksitle aldığnı söylediğini belirterek "internet paketi de var mı" diye sorduğunu aldığı evet yanıtından sonra ise aylık 450 TL taksit ödediğini öğrendiğini dile getirdi.



Konuşmasının devamında çiftçilerin şu anda sorunları olduğunu kendilerinin de kabul ettiğini belirten Ünal yaşanan sorunların ABD ve Avrupa ülkelerinde çok daha ciddi bir şekilde hissedildiğini belirterek bardağın şu anda yüzde 30'luk bölümünün boş olduğunu, konuşurken bunu da dile getirmenin gerektiğini ancak dolu olan yüzde 70'lik bölümü hiç konuşmanın yanlış olduğunu belirterek "Bir dönem bırakın suyu bu ülkede bardak dahi yoktu" diyerek ekonomiyi eleştirenlere geçmişi hatırlatarak tepki gösterdi.



Emlak365.com