Boğaziçi Üniversitesi'ne Giden Muharrem İnce, Rektör Melih Bulu'nun Görüşme Davetini Reddetti!

Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olayların ardından Muharrem İnce de protestocu öğrencileri ziyaret etti.
Boğaziçi Üniversitesi'ne Giden Muharrem İnce, Rektör Melih Bulu'nun Görüşme Davetini Reddetti!

Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olayların ardından Muharrem İnce de protestocu öğrencileri ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında rektör Melih Bulu, özel güvenlik görevlilerini göndererek Muharrem İnce ile görüşmek istedi. Ancak Muharrem İnce bu görüşme teklifini reddetti.

Memleket Partisi'ni kurmak için hazırlıklarını sürdüren Muharrem İnce bugün Boğaziçi Üniversitesi'nne giderek protestocu öğrencileri ziyaret etti. Bu sırada rektör Melih Bulu tarafından yapılan görüşme teklifini Muharrem İnce reddetti.



MUHARREM İNCE BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NDE



Memleket Hareketi'ni partileştirmek için çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce'nin bugünkü mesaisi Boğaziçi Üniversitesi oldu. Yaşanan olayların ardından Boğaziçi Üniversitesi'ni ziyaret etti ve öğrenciler ile Boğazşiçi Mezunları Derneği ile görüştü.



REKTÖR MELİH BULU'NUN GÖRÜŞME DAVETİNİ REDDETTİ!



Muharrem İnce öğrencilerle görüştüğü sırada rektör Melih Bulu özel güvenlik göreevlisini göndererek görüşme talebini iletti. Bu sırada öğrenciler ise Muharrem İnce'ye bu görüşmeyi kabul etmemesini söylediler. Protestocu öğrencileri kırmayan Muharrem ince, Melih Bulu'nun görüşme teklifini reddetti.



Konuya dair Muharrem ince bir açıklama yaparak, “Öğrenciler benden Sayın Melih Bulu ile görüşmeye gitmemi istediler. Ben de gitmeme kararı verdim. Bana çocuklar siyasileri davet ettiklerini ve demokrasi istediklerini söylediler. Çocuklar Kabe fotoğrafına dair olaydan da rahatsızlar. O olayın kendileri ile bir alakasının olmadığını söylüyorlar. Bu çocukların hepsi aklı başında ve kötülük istemiyorlar.” dedi.



REKTÖR İSTİFA ETMELİ!



Rektör atamasına yönelik de konuşan Muharrem İnce, “Ahmet Necdet Sezer Cumhurbaşkanlığı görevindeyken ikinci sırada olan rektörü atadığı için o dönem koyameti koparanlar bugün rektörlük seçimini tamamen kaldırmışlar. Rektörler seçimle atanmalıdır. 40 yıl öncesine ülkeyi götürdüler. Rektörün bir tavır ortaya koyarak istifa etmesi gerekir. İstenmeyen bir yerdegörevden durulur mu? Haydi direttin görevde durdun, peki sen nasıl görev yapacaksın?” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com