Bolu Dağı Tüneli İstanbul Yönü kaç gün kapalı, ne zaman açılacak, neden kapalı?

Haber bültenlerinde geçen son dakika bilgisine göre Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü geçici süre ile trafiğe kapatıldı. Alternatif güzergah ve yeniden açılacağı tarih açıklandı.
Bolu Dağı Tüneli İstanbul Yönü kaç gün kapalı, ne zaman açılacak, neden kapalı?

Türkiye'nin en önemli ve en çok kullanılan karayolu güzergahlarından biri olan Bolu Dağı Tüneli İstanbul Yönünün trafiğe kapatılacağı açıklandı. Ankara ve İstanbul arasındaki ulaşımı sağlayan Bolu Dağı Tüneli'nden geçiş yapmak isteyen vatandaşların açılacağı günü beklemesi gerekiyor.

Bolu Dağı Tüneli İstanbul Yönü kaç gün kapalı, ne zaman açılacak?

Ülkemizin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönünde bulunan viyadüklerde genleşme derzi değişimi çalışması yapılacak. Söz konusu çalışma, Abant - Kaynaşlı Gişeleri arası İstanbul yönünde 16 Mayıs tarihinde başlayacak ve 20 Haziran'da sona erecek.

Çalışmanın devam edeceği süre boyunca TEM'in İstanbul yönü araç trafiğine kapatılacak ve sürücüler d-100 Karayolu'nu kullanacak.

35 gün sürecek olan çalışma nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü trafiğe kapatılacak.

Bolu Dağı Tüneli İstanbul Yönü kaç gün kapalı, ne zaman açılacak, neden kapalı?

Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü ne zaman açılacak, hangi yolu kullanacak?

Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönündeki viyadüklerde, genleşme derzi değişimi çalışması nedeniyle tünelin İstanbul yönü 16 Mayıs 2022 - 20 Haziran 2022 tarihleri arasında trafiğe kapalı olacak. Sürücüler bu 35 günlük süre içerisinde D-100 kara yolunu kullanarak ulaşımlarını sağlayacaklar.

Viyadüklerdeki gençleşme derzi çalışmalarının tamamlanması ardından Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü 20 Haziran'da yeniden trafiğe açılacak ve sürücüler iyileştirilen yolda seyahat edebilecekler.

Emlak365.com