Bugün PTT Şubeleri Açık Mı, Çalışma Saatleri Neler?

Tam kapanma sokağa çıkma yasağı süresinde PTT şubelerinin açık olup olmadığı merak ediliyor. Bugün PTT şubeleri açık mı? PTT şuebeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? PTT şubelerinin çalışma saatleri neler?
Bugün PTT Şubeleri Açık Mı, Çalışma Saatleri Neler?

Türkiye'de 17 Mayıs 2021'e kadar sürecek olan tam kapanma sokağa çıkma yasakları devam ediyor. Bu yasaklar kapsamında çok sayıda kurum ve işletme vatandaşlara hizmet veremezken bazı kurum ve kuruluşlar da yalnızca sınırlı bir şekilde hizmet veriyorlar. Vatandaşların sıklıkla kullandığı ve hizmetlerinden yararlandığı PTT'nin tam kapanmadaki mesai saatleri merak ediliyor. PTT şubelerinde işlem yapmak isteyen vatandaşlar çalışma saatlerini öğrenmek istiyorlar.

PTT ŞUBELERİ AÇIK MI?

PTT şubelerinden yapmaları gereken bazı işlemler olan vatandaşlar mesai saatlerine dair bilgi edinmek istiyorlar. Sokağa çıkma yasaklarında PTT şubeleri açık olacak mı? Bu soruya yanıt arayan vatandaşlar İçişleri Bakanlığı'nın genelgeleri ile sorularına cevap buluyorlar. Sokağa çıkma yasağı günlerinde PTT şubeleri açık olacaklar ve vatandaşlara hizmet vermeye devam edecekler. Ancak bazı kısıtlamalar ve mesai saati düzenlemeleri PTT şubeleri için de geçerli olacak.

PTT ŞUBELERİ ÇALIŞMA SAATLERİ!

PTT şubelerinin çalışma saatlerini merak eden vatandaşlar için de bekledikleri açıklama yapıldı. Buna göre tam kapanma sokağa çıkma yasaklarının sona ereceği 17 mayıs 2021 tarihine kadar PTT şubeleri sabah saat 10:00'da hizmet vermeye başlayacaklar. Saat 16:00'da ise PTT şubelerinin mesai saatleri sona erecek. Bu saatten sonra ise PTT şubeleri müşteri kabulü yapamayacaklar. Bunun için vatandaşlar PTT şubelerinden belirtilen saatler arasında hizmet alabilecekler.

PTT ŞUBELERİNE GİTMEK SERBEST Mİ, MUAFİYET VAR MI?

Vatandaşların PTT şubelerinde işlem yapabilmek için özel bir muafiyet hakları bulunmuyor. Bundan dolayı yalnızca muafiyeti bulunan vatandaşlar PTT şubelerinde giderek hizmet alabilecekler. Ancak emekli maaşlarnı PTT aracılığı alacak olanlara bir muafiyet imkanı olacak. Bunun yanında PTT'den çeşitli ödemeler alacak olanlara da muafiyet verilebilecek. Bunun için de İçişleri Bakanlığı'nın açıklamalarının takip edilmesi gerekecek.