Burak Yılmaz ve İstem Atilla Barıştı, Ulus Savoy Sitesinden Acarkent'e Taşınma Kararı Aldı!

Ünlü futbolcu Burak Yılmaz ve İstem Atilla çifti 2 kızlarına rağmen 9 yıllık evliliklerini 2018 yılında sonlandırmıştı.
Burak Yılmaz ve İstem Atilla Barıştı, Ulus Savoy Sitesinden Acarkent'e Taşınma Kararı Aldı!

Ünlü futbolcu Burak Yılmaz ve İstem Atilla çifti 2 kızlarına rağmen 9 yıllık evliliklerini 2018 yılında sonlandırmıştı. Beşiktaş'ta top koşturan ünlü futbolcu yakın arkadaşları ve ailelerin de araya girmesi ile yeniden barışmıştı. 1 yıldır aynı evi paylaşan çift yeniden evlilik kararı aldı. Ulus Savoy Sitesi sakinleri arasında yer alan Burak Yılmaz yeniden evlilik kararı ile Acarkent'te ev aramaya başladı. Detaylar haberimizde...

Türk futbolunun adından en çok söz ettiren futbolcuları arasında yer alan Burak Yılmaz 2018 yılında boşandığı eşi İstem Atilla ile yeniden evlenme kararı aldı.



2009 yılında nikah masasına oturan çift 2018 yılında evliliklerine ara vermiş ve boşanma kararı almıştı. Çiftin yakın dostlarının ve aile üyelerinin araya girmesi ile gelen barışma kararı karantina dönemi sonrası yeniden nikah masasına taşınacak.



BURAK YILMAZ VE İSTEM ATİLLA YENİDEN EVLENİYOR!



9 yıllık evliliklerini aile üyelerinin tüm karşı çıkmalarına rağmen ani bir karar ile sonlandıran Burak Yılmaz ve İstem Atilla sonunda ayrılığa daha fazla dayanamamış, araya giren aile üyelerinin ve yakın dostlarının da baskıları ile ilişkilerine bir kere daha şans verme yoluna gitmişti.



Nazlı ve Derin adını verdikleri iki kız çocukları bulunan çift 1 senedir beraber yaşadıkları süreçte yeniden evlilik kararı aldı.



BURAK YILMAZ ACARKENT'TEN EV ALDI!



Şu anda kızları ile beraber Ulus Savoy Sitesi'nde yaşayan Burak Yılmaz eski eşine bir kere daha evlilik teklif ederken çiftin evlilik sonrası oturmak için Acarkent'i tercih ettikleri açıklandı.



Hürriyet Gazetesi yazarlarından Mehmet Üstündağ tarafından yapılan habere göre Burak Yılmaz Acarkent'te ailesi için yeni bir ev alırken çiftin tadilat çalışmalarına başladıkları, tadilat sonrası yeni evlerine taşındıktan sonra nikah için hazırlıklara başlayacakları iddia edildi.



Emlak365.com