Burcu Esmersoy Çeşme Hayalini Port Alaçatı'dan Ev Satın Alarak Gerçekleştirdi

Türkiye'nin ünlü sunucularından Burcu Esmersoy'un uzun bir süredir Çeşme'de ev satın alma arayışları mutlu sonla sona erdi. Gönlüne göre bir ev bulabilen Burcu Esmersoy yaz tatillerinde yaşayacağı yeni lüks evinin satın alma işini tamamladı.
Burcu Esmersoy Çeşme Hayalini Port Alaçatı'dan Ev Satın Alarak Gerçekleştirdi

Türkiye'de ünlü isimlerin gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Özellikle pandemi sürecinden sonra tatil tercihlerinde yaşanan değişimlerin ardından ünlü isimler tatil bölgelerinde ev satın alıyorlar. Kalabalıktan uzak bir tatil için tatil beldelerinden ev satın alan ünlü isimler kervanına Burcu Esmersoy da katıldı.

BURCU ESMERSOY'UN ÇEŞME HAYALİ GERÇEKLEŞTİ!

Burcu Esmersoy'un Çeşme aşkını bilmeyen yoktur. Ekranların güzel sunucusu uzun yıllardır yaz tatillerini geçirdiği Çeşme'de ev satın almak için aylardır arayış içerisindeydi. Emlak danışmanına bu konuda talimat veren Burcu Esmersoy çok sayıda evi gezi ama içine hiç biri sinmemişti. Ünlü sunucu aradığı evi Alaçatı'da buldu.

PORT ALAÇATI'DA LÜKS EV SATIN ALDI

Port Alaçatı'da gezdiği eve hayran kalan Burcu Esmersoy hemen satın alma işlemini tamamlayarak çeşme'de ev sahibi oldu. Çeşme'nin en seçkin sitelerinden birisi olan Port Alaçatı'daki evine yerleşmek için gün sayan Burcu Esmersoy yaz aylarını bu evde geçirmenin planlarını yapmaya başladı. Yeni evine yerleşmek için gün sayan Burcu Esmersoy Port Alaçatı'daki lüks ev için ciddi bir tutar ödedi. Ancak ev için Burcu Esmersoy'un ödediği bedel açıklanmadı.

DEKORASYON İŞİNİ ÜNLÜ MİMARA VERDİ

Çeşme Alaçatı'daki yeni evini satın alır almaz işe koyulan Burcu Esmersoy ilk olarak aynı zamanda yakın arkadaşı olan ünlü mimar Mehmet Yücebaşoğlu'nu arayarak yardım istedi. Evinin dekorasyon işini tamamen Mehmet Yücebaşoğlu'na bırakan Burcu Esmersoy bir an önce hazırlanacak olan projenin bitmesini bekliyor. Proje hazırlandıktan sonra Burcu Esmersoy'un onay vermesinin ardından dekorasyon işlemi tamamlanacak. Mayıs ayı sonuna hazır hale gelecek olan eve Burcu Esmersoy'un Haziran ayının başında yerleşeceği bildirildi.