Bursa Nilüfer Demirci Mahallesi Yangın Son Dakika Haber: Yangın Lüks Villalara Sıçradı!

Bursa Demirci Mahallesi sınırları içerisinde başlayan yangın bölgede bulunan lüks villalara sıçradı.
Bursa Nilüfer Demirci Mahallesi Yangın Son Dakika Haber: Yangın Lüks Villalara Sıçradı!

Bursa Demirci Mahallesi sınırları içerisinde başlayan yangın bölgede bulunan lüks villalara sıçradı. Kontrol altına alınmaya çalışılan yangında rüzgarın aniden yön değiştirmesi ile korkulan oldu. Yangın villalara sıçradı. Bursa yangın son dakika gelişmeleri, Bursa haber yangın, Demircide yangın, Bursa Demirci Mahallesi yangın son dakika gelişmeleri neler?

Bursa'da başlayan yangın ne yazık ki rüzgarın ters yönde esmeye başlaması ile yeniden kontrolden çıktı.



BURSA DEMİRCİ MAHALLESİ YANGIN SON DAKİKA!



Bursa'nın Nilüfer ilçesi sınırları içerisinde yer alan ve villa projeleri ile dikkat çeken Demirci Mahallesi ne yazık ki henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangın riski ile karşı karşıya kaldı.



Yangının ilk dakikalarından itibaren itfaiye ekiplerinin can siparane mücadelesi ile yangın kontrol altına alınmaya başlanırken ne yazık ki rüzgarın bir anda yön değiştirmesi ile yeniden kontrolden çıktı.



Bölgede villa sahiplerinin korkulu saatleri endişeye dönüşürken bir anda rüzgarın yön değiştirmesi ile villaların bahçeleri yanmaya başladı. Ev sahipleri büyük bir korku ve panik yaşarken güvenlik önlemleri kapsamında Demirci’den Dağyenice Göleti yolu trafiğe kapatıldı.



Göletin etrafından yer alan yerleşim yerleri de boşaltılırken ormanda başlayan yangının hem rüzgarın çok şiddetli olması hem de sık sık yön değiştirmesi nedeni ile kontrol altında tutulmakta zorlanğı açıklandı. Yangının büyümesi ile beraber yükselen dumanların Nilüfer ilçesinin pek çok bölgesinden görülürken yangının neden çıktığına dair de güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.



Emlak365.com