Çalıştığı İşyerinde Tüfeği İncelerken Patronunu Öldürdü

Ankara Altındağ'da çanta üretimi yapılan imalathanede çalışan M.M pompalı tüfeği incelerken tüfeğin ateş alması sonucunda patronunu öldürdü. Olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Çalıştığı İşyerinde Tüfeği İncelerken Patronunu Öldürdü

Edinilen bilgilere göre Ankara Altındağ Anafartalar Mahallesi Hisar Caddesi'nde bulunan ve çanta imalatı yapılan iş yerinden silah sesleri geldi. İhbar üzerine olayın geçtiği adrese polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, iş yerinde incelemeler yaptı. İnceleme sonucunda iş yeri sahibi Ziya İpek'in silahla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet edildiği sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından ortaya çıktı.

Polis ekipleri tarafından yürütülen çalışma neticesinde iş yeri sahibinin katil zanlısının aynı iş yerinde çalışan ve 16 yaşında olan M.M. olduğu tespit edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, 16 yaşındaki M.M'yi ifadesini almak için emniyete götürdü. İddialara göre M.M'nin iş yerinde tüfekle oynarken tüfeğin birden ateş alması sonucu patronun öldüğü bilgisi verildi. Alınan bilgilere göre olayın akşam 22.30 sıralarında yaşandığı ve 16 yaşındaki çalışan M.M'nin yabancı uyruklu olduğu iddia ediliyor.

Çalıştığı İşyerinde Tüfeği İncelerken Patronunu Öldürdü

Olayı duyup iş yerine gelen Ziya İpek'in ailesi gözyaşlarına boğuldu. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. Güvenlik amacıyla olayın yaşadığı iş yerinin bulunduğunu bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. M.M'nin olayın ardından panikle iş yerinde kaçtığı iddia edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan sonra kaçan M.M'yi kısa süreli bir operasyonun ardından yakaladı. Henüz M.M'n,n ifadesi kamuoyu ile paylaşılmadı. Olayın kaza mı yoksa kasıtlı mı olduğu polis ekipleri tarafından araştırılıyor.

Emlak365.com