Çamlıca'da Bulunan 3 Katlı Tarihi Köşk Rekor Fiyatla Satışa Sunuldu!

İstanbul Çamlıca'da bulunan tarihi köşk rekor fiyatlara satışa çıktı. Osmanlı döneminde padişahların av köşkü olarak kullanmış olduğu 3 katlı tarihi köşk sahip olduğu lokasyon ile İstanbul'un en değerli köşkleri arasında gösteriliyor.ÇAMLICA TARİHİ KÖŞKÜ 85 MİLYON LİRA VERENİN OLACAK!Satışa sunulan tarihi köşk hakkında bilgi veren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “6 odası, 2 salonu var.
Çamlıca'da Bulunan 3 Katlı Tarihi Köşk Rekor Fiyatla Satışa Sunuldu!

İstanbul Çamlıca'da bulunan tarihi köşk rekor fiyatlara satışa çıktı. Osmanlı döneminde padişahların av köşkü olarak kullanmış olduğu 3 katlı tarihi köşk sahip olduğu lokasyon ile İstanbul'un en değerli köşkleri arasında gösteriliyor.

ÇAMLICA TARİHİ KÖŞKÜ 85 MİLYON LİRA VERENİN OLACAK!

Satışa sunulan tarihi köşk hakkında bilgi veren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “6 odası, 2 salonu var. Tarihi köşk ilk defa satışa çıkarıldı. Çok özel bir lokasyonda olan köşkün bulunduğu araziye yeni villalar yapmak da mümkün. Fiyatı ise 85 milyon TL olarak belirlendi” diyerek tarihi köşkün satış fiyatını duyurmuş oldu.

Dönemin padişahları tarafından av köşkü olarak kullanılan İstanbul Küçükçamlıca Şekerya Sokak'ta yer alan 3 katlı tarihi köşkün 6 odası ve 2 salonu bulunuyor. Toplamda 6 bin 780 metrekarelik arsa üzerine kurulu bulunan köşkün oturum alanı 120 metrekare olarak belirlenirken kapalı alan büyüklüğü ise 660 metrekare olarak açıklandı.

İkinci dereceden tarihi köşk statüsü bulunan yapının hemen yanında 300 metrekare büyüklüğe sahip ikinci bir yapı daha bulunuyor. Bu yapı betonarme olarak inşa edilirken tarihi köşkü alan kişiler isterlerse villa yapma imkanına da sahip olacaklar.