Cem Yılmaz'dan Aylık 50 Bin Lira Kira Garantili Satılık Ev!

Son dönemde Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişki ile sürekli gündeme gelen Cem Yılmaz bu sefer satılık ev ilanı ile bir kere daha magazin basınına konu oldu.
Cem Yılmaz'dan Aylık 50 Bin Lira Kira Garantili Satılık Ev!

Son dönemde Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişki ile sürekli gündeme gelen Cem Yılmaz bu sefer satılık ev ilanı ile bir kere daha magazin basınına konu oldu. Zekeriyaköy'de bulunan lüks villasını satışa çıkaran ünlü isim villası için 2 milyon dolarlık fiyat biçti. Villada şu anda Başakşehirli futbolcu Gael Clichy kiracı olarak bulunuyor. Detaylar haberimizde...

Ekranların en sevilen komedyenleri arasında yer alan Cem Yılmaz sık sık sahip olduğu mal varlığı ile de gündeme geliyor.



Sahneden kazandığı paraları gayrimenkul yatırımı ile değerlendirmeyi tercih eden Yılmaz ünlülerin en çok tercih ettiikleri bölgeler arasında yer alan Zekeriyaköy'de yer alan lüks villasını satışa çıkardı.



CEM YILMAZ LÜKS VİLLASINI 2 MİLYON DOLARA SATIŞA ÇIKARDI!



Stand Up gösterisindeki başarısını beyaz perdeye de taşımayı başaran ve çok sayıda sevilen filme imza atan Cem Yılmaz bu sefer bir konut satışı ile magazin basınına konu oldu.



Cem Yılmaz sahip olduğu lüks villasını 2 milyon dolarlık fiyat etiketi ile satışa çıkardı. Hatırlanacağı üzere ünlü isim aynı villayı daha öncede satışa çıkarmış ancak istediği fiyatı alamayınca çareyi satmak yerine kiraya vermekte bulmuştu.



Cem Yılmaz'dan Aylık 50 Bin Lira Kira Garantili Satılık Ev!



Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından inşa edilen projeden henüz inşaat halindeyken alımda bulunan Cem Yılmaz'ın 2 milyon dolar istediği villa 1 dönüm büyüklüğünde bir araziye sahip ve kendine özel havuzun yanı sıra 6 odası bulunuyor.



ÜNLÜ FUTBOLCU AYLIK 50 BİN LİRA KİRA ÖDÜYOR!



Satışa sunulan villada şu anda Başakşehirli futbolcu Gael Clichy kiracı olarak bulunurken ünlü futbolcunun Cem Yılmaz'a villa için her ay 50 bin lira kira ödediği belirtiliyor.



Emlak365.com