Cemal Enginyurt'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Dolar Tepkisi!

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt dolar kurunda meydana gelen artış sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki göstererek “tebrik ediyorum sizi” dedi.
Cemal Enginyurt'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Dolar Tepkisi!

Dolar kurunda meydana gelen ani yükseliş Türkiye ekonomisinde deprem etkisi yarattı. Ülkenin en önemli gündem maddesi haline gelen ekonomik gelişmeler üzerine siyasetten sesler yükselmeye başladı.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da bir açıklama yaparak, “Dolar kuru an itibariyle 8,397 TL olmuş. Başardınız size helal olsun. Tebrik ediyorum sizi, Merkez Bankası Başkanını ve en mühimi faiz haramdır diyen Cumhurbaşkanımızı. Dolar artsa ne olur ki yeter ki haram faizden yemeyelim. Sabaha karşı Merkez Bankası Başkanı değiştiriliyor da gece yarısı Asya piyasalarına müdahale edilemiyor mu?” dedi.

AK PARTİLİLER BİLE İNANMIYOR

Memleketin yangın yerine döneceğinin altını çizen Cemal Enginyurt, “Allah rızası için çıkıp bir ses verin. Bu yangını durdurun. Bu yangın durmadıkça bir salgın da dövizde olur. Peki çare var mı? Çare var. Bu oyunu önceden yaşayanı, yani ağaçtan düşeni arayın. O hepinizden daha akıllı. Aksi durumda devalüasyon olur. Acele telefonlarınıza sarılın. İmdat butonuna basın. Sen kalk gece yarısı Merkez Bankası Başkanı'nı değiştir sonra da dış güçler diyerek bahane bul. Buna AK Partililer bile inanmıyor artık. Çünkü milletçe batıyoruz.” ifadelerini kullandı.

BUGÜNLER DE GEÇECEK

Her zorluktan Türkiye'nin çıkabileceğini söyleyen Cemal Enginyurt, “Yüce Türk milleti büyük zorluklar yaşadı. İçten, dıştan saldırıya uğradık. Gençlerimizi yaktık, gün oldu aç kaldık, açıkta bırakıldık. Ancak inancımızı hiç kaybetmedik. Her zorluktan başımız dik şekilde çıktık. İnşallah bugünler de geçecek.” şeklinde konuştu.

Emlak365.com