Cemre Kemer Daha Geniş Bir Bebek Odası İçin Arnavutköy'deki Boğaz Manzaralı Evinden Taşınıyor

Hepsi Grubu'nun ünlü isimlerinden olan Cemre Kemer'i bugünlerde taşınma heyecanı sardı. Yedi aylık hamile olan ünlü şarkıcı bebek odası yapabilmek için yıllardır oturduğu evinden vazgeçip taşınmaya karar verdi.
Cemre Kemer Daha Geniş Bir Bebek Odası İçin Arnavutköy'deki Boğaz Manzaralı Evinden Taşınıyor

Türkiye'de bir döneme damga vuran Hepsi Grubu'nun başarılı isimlerinden olan şarkıcı Cemre Kemer 2020 yılında Emre Medina ile evlenmişti. Cemre Kemer'in şimdi ise bebek heyecanı yaşadığı bildirildi. Yedi aylık hamile olan Cemre Kemer yakında dünyaya getireceği bebeği için planlarını yapmaya başladı. İlk iş olarak ise Cemre Kemer yıllardır yaşadığı evinden vazgeçti. Bebeğine geniş bir bebek odası hazırlayabilmek için yeni bir eve taşınmak üzere olan Cemre Kemer tüm hazırlıklarını tamamladı.

GENİŞ BİR BEBEK ODASI İÇİN ZORUNLU TAŞINMA

Cemre Kemer'in iki ay sonra bir kız çocuğu dünyaya gelecek. Onun için daha geniş bir eve taşınmaya hazırlanan ünlü sanatçı Arnavutköy'de bulunan boğaz manzaralı evinden taşınıyor. Konuya dair kısa bir açıklama yapan Cemre Kemer, “Taşınmayı aklımın ucundan dahi geçirmiyordum. Ancak buna mecbur kaldım. Bebek odası yapabilmek için taşınmak zorundayız. Annelik fedakarlık gerektirir. Geniş bir bebek odası için taşınmak bizim için zorunluluk oldu.” dedi.

6 YILLIĞINA KİRAYA ÇIKIYORLAR

Taşınma planları hakkında da bilgi veren Cemre Kemer, “Şu andaki evimizde çok merdiven var. Bebek için hiç güvenli değil. Tedbirleri almak zorundayız. Bu nedenle 6 yıllığına kiraya çıkıyoruz. 6 yıl sonra buraya geri döneceğiz. Evimizden çok memnunuz ve eski evimizde yaşamayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

MÜZİK DÜNYASINA GERİ DÖNECEK Mİ?

Hepsi Grubu ile yıllarca unutulmayacak izler bırakan Cemre Kemer sanat yaşamına evlilik arası vermişti. Hamileliğin duyurulması ile de bunun nedeni daha iyi anlaşılmıştı. Ünlü sanatçının yeniden müzik dünyasına dönüp dönmeyeceği bilinmiyor. Ancak Cemre Kemer'in hayranları ondan şarkılar dinlemek için epey bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar.

Öte yandan ünlü şarkıcı Cemre Kemer ve eşi Emre Medina'nın İstanbul'un hangi semtine taşınacakları hakkında bir açıklama yapılmadı.