Çiftlik Bank'ın Tosunu Mehmet Aydın Uruguay'dan Ev Aldı!

Çiftlik Bank vurgunu ile adını duyuran Mehmet Aydın hakkında yakalama kararı devam ederken Tosuncuğun kaçış planını hazırlamak adına ev aldığı iddia edildi!Küçük yaşına rağmen Türk tarihinin en büyük vurgunlarından birine imza tan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın yakalanma korkusu ile farklı kaçış planları hazırladığı iddia etti.
Çiftlik Bank'ın Tosunu Mehmet Aydın Uruguay'dan Ev Aldı!

Çiftlik Bank vurgunu ile adını duyuran Mehmet Aydın hakkında yakalama kararı devam ederken Tosuncuğun kaçış planını hazırlamak adına ev aldığı iddia edildi!

Küçük yaşına rağmen Türk tarihinin en büyük vurgunlarından birine imza tan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın yakalanma korkusu ile farklı kaçış planları hazırladığı iddia etti.



Kaçmak İçin Yat İle Marina'dan Ev Aldı!



Tosuncuğun kaçış planı yapmak için kendisine Urugay'da son model bir yat aldığı ve yata kolay ulaşım sağlamak amacı ile Marina'dan ev satın aldığı ortaya çıktı.



Hakkında yakalama kararı olan ve İnterpol tarafından da her yerde aranan Mehmet Aydın'ın yakalanma korkusunun arttığı, bu nedenle kendisine kolay bir kaçış planı hazırlamak için lüks yat satın aldığı öğrenildi.



Yatına ulaşımı kolaylaştırmak adına kendisine yatını bağladığı marinadan da ev aldığı öğrenilen Aydın'ın sürekli olarak tetikte olduğu ve tehlike anında kaçmak için tüm hazırlıklarını tamamladığı iddia edildi.



1 Milyon Liralık Vurgun Yapmıştı!



Çiftlik Bank Mehmet Aydın büyük bir vurguna imza atmış ve 1 milyon liralık para ile yurt dışına kaçmıştı.



Kurmuş olduğu Çİftlik Bank sistemi ile insanlardan para toplayan, hayvan satın alarak çiftlik kurduğu iddiası ile uzun süre vurgununa devam eden Mehmet Aydın daha sonra yurt dışına kaçarak topladığı parayı da yanında götürmüştü.



Interpol'ün en çok arananlar listesi olan "Most Wanted" listesinde yer aldığı bilinen Mehmet Aydın tüm çalışmalara rağmen halen yakalanamazken paralarının suyunu çektiği iddiaları da gündemdeki yerini koruyor.



Emlak365.com