Çılgın Dahi Elon Musk Evlerini Satıyor! 76 Milyon Dolarlık Gayrimenkul Satışı İle Rekor Kırdı

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Tesla ve SpaceX Ceo'su Elon Musk çılgın dahi unvanını ne kadar hak ettiğini bir kere daha gözler önüne serdi.
Çılgın Dahi Elon Musk Evlerini Satıyor! 76 Milyon Dolarlık Gayrimenkul Satışı İle Rekor Kırdı

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Tesla ve SpaceX Ceo'su Elon Musk çılgın dahi unvanını ne kadar hak ettiğini bir kere daha gözler önüne serdi. Musk yapmış olduğu açıklama ile tüm malvarlığını satacağını duyurmuştu.

Tesla ve SpaceX Ceo'su Elon Musk yapmış olduğu açıklamalar ile magazin gündeminin zirvesinde kalmaya devam ederken geride bıraktığımız yılın Mayıs ayında yapmış olduğu açıklama ile tüm evlerini satışa çıkaracağını duyurmuştu.



DÜNYANIN DAHİ ÇOCUĞU ELON MUSK EVLERİNİ SATIYOR!



Yapmış olduğu her açıklaması ile gündem olmayı başaran Tesla ve SpaceX Ceo'su Elon Musk 2020 yılında yapmış olduğu açıklama ile tüm evlerini satacağını ve bundan sonra da malvarlığını arttırmak için ev satın almayacağını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından Elon Musk ilk olarak Los Angeles, Bel-Air’da bulunan malikanesini 29 milyon dolara sattığını duyurmuştu.



Çılgın Dahi Elon Musk Evlerini Satıyor! 76 Milyon Dolarlık Gayrimenkul Satışı İle Rekor Kırdı



2021 yılında 17 milyon dolara satın aldığı evini 8 sene sonra ünlü oyun şirketi NetEase’in kurucusu ve CEO’su Çinli milyarder William Ding'e 29 milyon dolara satarak yine ticari zekasını gözler önüne sermişti.



2020 yılının Ekim ayında Los Angeles, Bel-Air’da bulunan bir başka evini de 7 milyon dolara satan Elon Musk sahip olduğu bir diğer ev olan Los Angeles’ın Bel-Air semtinde yer alan 3 bitişik evini 40,9 milyar dolarlık rekor fiyata elden çıkardı. Böylelikle Elon Musk 2020 yılında 76 milyon dolarlık gayrimenkul satışı yaparak büyük bir rekora imza attı.



Emlak365.com