Çocuklar Duymasın Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ekranların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayımlanıyor. Peki, Çocuklar Duymasın dizisi nerede çekiliyor?
Çocuklar Duymasın Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ekranların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayımlanıyor. Peki, Çocuklar Duymasın dizisi nerede çekiliyor?

Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven üstlenmektedir. İlk olarak 2002 yılında yayınlanan ve sonrasında belirli aralıklar ile yeniden seyirciler ile buluşan dizinin yönetmenliğini ise Bora Tekay yapmaktadır. Bir aile komedisi olan dizi Çarşamba günleri saat 19:45’te Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır.



Çocuklar Duymasın Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Çocuklar Duymasın dizisinin çekildiği yer Darıca platosudur. 3. Kez televizyon ile buluşan ve zaman içinde çekim yerleri değişen dizi son olarak Mint Prodüksiyon’a ait olan Darıca platosunda çekiliyor. Farklı dizilere de ev sahipliği yapan bu plato Çocuklar Duymasın’ın yeni sezonunun çekildiği yerdir.



Çocuklar Duymasın Dizisinin Konusu Nedir?



Çocuklar Duymasın dizisinin konusu bir ailenin zaman zaman komik bazen de dramatik olan hikayesidir. Ailenin babası taş fırın erkeği Haluk’tur. Haluk dışarından çok sert görünse de aslında oldukça duygusal bir insandır. Haluk’un eşi Meltem ise kariyerinde ve ev hayatında başarılı bir kadındır. Çiftin bir de yakın aile dostları vardır. Dominant Gönül ve Zero Tuna, Haluk ve Meltem’in en yakın arkadaşlarıdır. Gönül ve Tuna’nın derdi sınava hazırlanan çocukları Beton Orçun ve Merve’dir. Bu iki aile sevinçlerini ve hüzünlerini beraber yaşamaktadır.



Çocuklar Duymasın Dizinin Oyuncuları Kimler?



Çocuklar Duymasın dizisinin oyuncuları arasında Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı bulunuyor. İkili dizinin başkahramanları Haluk ve Meltem’e hayat veriyor. Çocuklar Duymasın’da Gönül’ü, Zeyno Gönenç, Tuna’yı ise Volkan Severcan canlandırıyor. Dizinin ilk gününden beri olan oyuncuların yanı sıra Alp Eren Khamis, Buse Sinem İren, Öykü Güven gibi diziye yeni katılmış genç isimler de yer alıyor.



Emlak365.com