Çocuklar Saatlerce Yürümesin Diye Ebru Yaşar ve Eşi Necat Gülseven Diyarbakır Bismil'de Okul Yaptırdı!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yaşayan çocukların okula gitmek için her gün saatlerce yol yürümek zorunda kaldığını öğrenen Ebru Yaşar ile eşi Necati Gülseven köye okul yaptırma kararı aldı.
Çocuklar Saatlerce Yürümesin Diye Ebru Yaşar ve Eşi Necat Gülseven Diyarbakır Bismil'de Okul Yaptırdı!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yaşayan çocukların okula gitmek için her gün saatlerce yol yürümek zorunda kaldığını öğrenen Ebru Yaşar ile eşi Necati Gülseven köye okul yaptırma kararı aldı. Teknoloji sınıfı da yapılan 12 derslikli okula Ebru Yaşar kendi adını verdi.

Ebru Yaşar ve eşi Necati Gülseven Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yayaşan çocuklara yardım eli uzattı.



İlçede okul olmaması ve en yakın okulun da çok uzak bir mesafede bulunması nedeni ile öğrencilerin saatlerde yol yürüme çilesi Yaşar ve eşinin okul müjdesi ile sona erdi.



EBRU YAŞAR OKULA KENDİ ADINI VERDİ!



Yardımsever iş insanı Necati Gülseven ile mutlu bir evliliği olan Ebru Yaşar eğitime destek vermek için Diyarbakır'ın Bismil ilçesine 12 derslikli bir okul yaptırdı.



Bismil liçesinde nüfusun en kalabalık olduğu Sanayi Mahallesinde yaplan okul 31 Ekim itibari ile öğrencilere kapılarını açacak ve ilçede yaşayan öğrencilerin saatlerce süren okul yürüyüşü çilesine de son vermiş olacak.



Hürriyet Gazetesi yazarı İsmail Bayrak tarafından yapılan habere göre 12 derslikli olan okulda kütüphane, teknoloji sınıfları ve laboratuvar da yer alacak. Bismil'de yaşayan öğrenciler artık okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalmayacak ve hem de modern bir okulda eğitim görme imkanına kavuşacak.



Ebru Yaşar yaptırmış olduğu okula kendi adını verirken burada yaşayan öğrenciler ise heycanla yeni okullarına kavuşmak için 31 Ekim tarihini beklemeye başladı.



Emlak365.com