Çocukların Kavgasına Aileler De Katıldı, Komşusu Tarafından Linç Edildi

İstanbul Esenyurt'ta çocuklar arasında yaşanan kavga, kavgaya diğer aile üyelerinin de katılması ile bir anda büyüdü. Kavgada bıçak çeken çocuk ile ağabeyi diğer ailenin üyeleri tarafından tekme tokat dövülürken nerede ise linç ediliyordu.
Çocukların Kavgasına Aileler De Katıldı, Komşusu Tarafından Linç Edildi

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde sokakta oynayan 2 çocuk arasında kavga yaşandı. Sokak arasında başlayan çocukların kavgasına ailelerin de katılması ile olay yeri bir anda savaş alanına döndü.

Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesinde yaşanan olayda iki çocuk arasında tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada iddialara göre büyük olan çocuk, küçük çocuğu dövmeye başladı. Kavgayı gören çocuğun ailesi hemen çocukların yanına gitti.

AİLE ÜYELERİ DE KAVGAYA DAHİL OLDU, MAHALLE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ!

Kavga eden çocuk bir anda ailenin diğer üyelerini karşısında görünce iddialara göre kendisini korumak adına cebinde bulunan bıçağı çekti. Çocuğun cebinden bıçak çıkardığını gören diğer aile üyeleri büyük bir öfkeye kapılarak diğer çocuğu dövmeye başladı.

Kardeşinin kalabalık bir grup tarafından darp edildiğini gören ağabeyin de kavgaya karşması ile olaylar daha da büyüdü. Olay yerinde olan kişilerin cep telefonlarına çektikleri görüntülerde ağabey ve çocuk acımasız bir şekilde dövülürken yedikleri yumruk ve tekmelerin de etkisi ile yere düştü. Yere düşen çocuklara şiddet devam ederken çocukları linçten araya giren diğer mahalle sakinleri kurtardı.

Mahalle sakinlerinin uzun uğraşları sonucunda çocuklar öfkeli grubun elinden kurtarılırken mahalleliler tarafında polisey yapılan ihbar ve şikayet üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından müdahale sonrasında kavganın tekrarlanmaması için önlemler alındı. Kameralara yansıyan görüntüler tepki çekerken yaşanan olaylar eleştirildi.