Corana Virüsü Sonrasında Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Denizbank Çalışma Saatleri 2020

Korana virüs salgını nedeni ile bankaların çalışma saatleri de değişti. Süreçte başlattığı 0.49 faiz oranı ile temel ihtiyaç desteği kredisi, ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi yapılandırma ile kredi kartı borcu yapılandırma işlemleri gibi çok sayıda finansman desteği ile Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası şubelerinde de yoğunluk oluştu. Peki, bankaların çalışma saati değişti mi, Denizbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank çalışma saatleri corana virüs sonrası değişti mi? Detaylar haberimiz
Corana Virüsü Sonrasında Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Denizbank Çalışma Saatleri 2020

Korana virüs salgını nedeni ile bankaların çalışma saatleri de değişti. Süreçte başlattığı 0.49 faiz oranı ile temel ihtiyaç desteği kredisi, ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi yapılandırma ile kredi kartı borcu yapılandırma işlemleri gibi çok sayıda finansman desteği ile Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası şubelerinde de yoğunluk oluştu. Peki, bankaların çalışma saati değişti mi, Denizbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank çalışma saatleri corana virüs sonrası değişti mi? Detaylar haberimizde...

Bankaların çalışma saatleri değişti. Korana virüs salgını nedeni ile bazı bankalar BDDK tarafından açıklanan tavsiye kararına uyarak çalışma saatlerini değiştirmişti.



KORANA VİRÜS SALGINI NEDENİ İLE BANKALARIN ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK tarafından yapılan açıklama ile bankalara çalışma saatlerini yeniden düzenlemeleri konusunda tavsiye kararı yayımlanmıştı.



Tavsiye kararı sonrası çok sayıda banka açılış saatini 12:00 ve kapanış saatini 17:00 olarak revize etmişti.



ZİRAAT BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ



Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası üstlendiği misyon nedeni ile çalışma saatlerini değiştirmedi. Yoğun olarak çalışmaya devam eden kamu bankaları vatandaşların taleplerine zamanında yanıt verebilmek adına saat 09:00 ile 17:00 arasında hizmet vermeye devam edecek.



Ziraat Bankası tarafından yayımlanan basın açıklaması ile "Şubelerimiz salgın öncesinde olduğu gibi yine saat 09.00-17.00 saatleri arasında tam zamanlı olarak müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Sadece 12.30 -13.30 arasında bir saatlik öğle yemeği arası için kapalıyız.



Salgın öncesi dönemde müşterilerimizin bankacılık işlemleri için Şubelerimizi ziyaret saatlerinde eşit bir dağılım bulunuyordu. Ancak bu dönemde Şubelerimizde öğleden önce görece daha az işlem yapılıyor. Müşterilerimizin Bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için öğleden öncesinde 09.00-12.30 saatleri arasında 3,5 saatlik önemli bir zaman var" açıklaması ile çalışma saatlerini duyurdu.



Corana Virüsü Sonrasında Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Denizbank Çalışma Saatleri 2020



ZİRAAT BANKASI ÖĞLE ARASI ÇALIŞMA SAATLERİ İLE ÖĞLEN TATİLİ NE ZAMAN?



Yapılan açıklamada öğlen arası tatili saatleri saat 12:30 ile 13:30 arası olarak duyuruldu.



HALKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ



Devlet Bankaları arasında yer alan Halk Bankası çalışma saatleri 09:00 ile 17:00 arası olarak revize edildi. Öğle arası tatili ise 12:30 ile 13:30 olarak uygulanacak.



VAKIFBANK ÇALIŞMA SAATLERİ



Vakıfbank açılış saati 09:00 olarak uygulanırken kapanış saati ise 17:00 olarak uygulanacak. Vakıfbank öğle arası ise 12:30 il e13:30 arasında uygulanıyor.



DENİZBANK ÇALIŞMA SAATLERİ



Corana virüs salgını sonrasında 12:00 - 17:00 olarak güncelleyen Denizbank ardından KOBİ Nefes Kredisi Kampanyası ile yeni bir düzenleme daha yaptı ve yoğun başvuru yapılacak olması nedeni ile 09:00 - 17:00 olarak yeniden revize etti.



Emlak365.com