Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Yaslıada, Demokrasi ve Özgülükler Adası Olarak Açılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan video konferans yöntemi ile gerçekleştirmiş olduğu toplantıda, Yaslıada'nın 27 Mayıs tarihinde Demokrasi ve Özgülükler Adası olarak açılacağını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Yaslıada, Demokrasi ve Özgülükler Adası Olarak Açılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan video konferans yöntemi ile gerçekleştirmiş olduğu toplantıda, Yaslıada'nın 27 Mayıs tarihinde Demokrasi ve Özgülükler Adası olarak açılacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satı başları haberimizde.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gün içerisinde AK Parti İstanbul İl Teşkilatı bir toplantı gerçekleştirdi. Video Konferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantı kapsamında gündem konularına ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yaslıada hakkında bilgi verdi.



YASLIADA, DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI OLARAK AÇILIYOR



Cumhurbaşkanı Erdoğan söz konusu toplantıda yapmış olduğu konuşmasında bayramdan sonra 27 Mayıs tarihinde Yaslıada'nın Demokrasi ve Özgülükler Adası olarak açılacağını ifade etti. Konuşmasının devamında 27 Mayıs tarihinde kapsamlı bir açılış töreni yapacaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı.



"27 Mayıs'ta bu yıl Yaslıada'yı, Demokrasi ve Özgülükler Adası olarak, açıyoruz. Öncelikle 27'sinde dar kapsamlı bir açılış töreni yapacağız. Hiç gecikmeden açılışını yaptıktan sonra teşkilatımız bence Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na gitmeli, orada yaptığımız tüm çalışmaları mimari çalışmaları olsun diğer düzenlemeleri olsun, yerinde görmeli."



AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ile toplantısında koronavirüs salgınına dair de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elde edilen kazanımların korunması ve daha ileri taşınması gerektiğini ifade etti.



Emlak365.com