Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye ve Libya'da Ne İşimiz Olduğunu Soranlar Çok Kısa Zamanda Çok Çok İyi Anlayacaklar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yassıada'nın açılışında yapmış olduğu konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye ve Libya'da Ne İşimiz Olduğunu Soranlar Çok Kısa Zamanda Çok Çok İyi Anlayacaklar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yassıada'nın açılışında yapmış olduğu konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında gündemin önemli konu başlıkları hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca yurtdışı operasyonlarına dair de bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yassıada'nın Özgrülük ve Demokrasi Adası olarak açılması törenine katıldı.



Burada hem adanın geçmişine ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan hemde eski Başbakan Adnan Menderes için verilen idam konusuna dair kapsamlı açıklamalarda bulundu.



SURİYE VE LİBYA'DA NE İŞİMİZ VAR DİYENLER



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının bir bölümünde ise gündem başlıklarını ele aldı.



Bu noktada son dönemlerde sosyal medya ve basında Suriye ve Libya operasyonlarını eleştirenlere dair son derece dikkat çeken ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu alanda yöneltilen eleştirilere de tepki gösterdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamalarının satır başları.



"Dün ezandan, İstiklal Marşı'ndan, bayraktan, birliğimizden ve beraberliğimizden rahatsızdılar, bugün de rahatsızlar. Ülkemizde bugün demokrasimize gölge düşürmeye çalışanlara dikkat edin. Hepsi de 27 Mayıs hayranıdır." Bize ne diyorlar? 'Suriye'de, İdlib'de, Libya'da ne işimiz var?' Buralarda ne işimiz olduğunu çok kısa zamanda çok çok iyi anlayacaksınız. Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın Türkiye'nin 60 yıllık demokrasi mücadelesi yanında gelecekteki hedeflerinin de sembolü olacağına inanıyorum."



Emlak365.com