Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimat Verdi: 65 Yaş Üstü Sokağa Çıkma Yasağı İzin Saatleri Değişti!

Bilim Kurulu tarafından alınan tavsiye kararı sonrası sokağa çıkma yasağı olan günlerde 65 yaş üstü vatandaşlara belirli saatlerde izin verilmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimat Verdi: 65 Yaş Üstü Sokağa Çıkma Yasağı İzin Saatleri Değişti!

Bilim Kurulu tarafından alınan tavsiye kararı sonrası sokağa çıkma yasağı olan günlerde 65 yaş üstü vatandaşlara belirli saatlerde izin verilmişti. 65 yaş üstü kişiler için uygulanan sokağa çıkma izin saatleri değişti. 65 yaş üstü kişiler ve kronik rahatsızlığı olan kişiler için sokağa çıkma izin saatleri için belirlenen yeni kurallar neler, 65 yaş üstü hangi günler, saat kaçta sokağa çıkacak, 65 yaş üstü saat kaçta sokağa çıkabilir? Soruların yanıtları haberimizde...

Corana virüs salgını nedeni ile yüksek risk grubu içerisinde yer alan 65 yaş üstü kişiler ile kronik hastalığı olanlara sokağa çıkma yasağı getirilmişti.



Korana virüsün kısmen kontrol altına alınması ve uzun süredir evde kapalı kalan 65 yaş üstü kişilerin sağlıklarının korunması amacı ile yeni bir karar alındı ve belirli gün ile saatlerde dışarı çıkmalarına izin verildi.



65 YAŞ ÜSTÜ HANGİ GÜNLER SOKAĞA ÇIKACAK, 65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA İZNİ HANGİ GÜN?



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası açıklanan yeni kararlar kapsamında 65 yaş üstü kişilerin sokakta temiz hava almalarını sağlamak amacı ile belirli gün ve saatlerde dışarı çıkabilecekleri duyurlumuştu.



65 yaş üstü kişiler ve kronik hastalığı olanlar sokağa çıkma yasağı uygulanan Pazar günü sokağa çıkabilecek.



KRONİK HASTALIĞI OLANLAR İLE 65 YAŞ ÜSTÜ SAAT KAÇTA SOKAĞA ÇIKACAK?



Yapılan açıklama ile 65 yaş üstü kişilerin Pazar günü saat 12:00 ile 18:00 arasında sokağa çıkmalarına izin verilecek.



Pazar günü normalde verilen 65 yaş üstü kişiler 11 ile 15:00 saatleri arasında dışarıya çıkabilecekti. Ancak meteoroloji tarafından yapılan aşırı sıcak hava uyarısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafnıdan verilen talimat ile izin 12:00 ile 18:00 saatleri arasına çekildi.



Emlak365.com