Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir Özel Defterine Doğu Akdeniz Notu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla devlet erkanı ile birlikte Anıtkabir'e gitti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anıtkabir Özel Defterine Doğu Akdeniz Notu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla devlet erkanı ile birlikte Anıtkabir'e gitti. Burada Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deftere Doğu Akdeniz notunu düştü.

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanıyor. Koronavirüs önlemleri ve tedbileri kapsamında gerçekleştirilen kutlamalara devlet erkanı da katılıyor.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN DOĞU AKDENİZ MESAJI



30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anıtkabir'e gitti. Kendisi ile birlikte bulunan devlet birimleri ile Anıtkabir özel defeterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deftere çok özel bir not düştü.



Anıtkabir Özel Defterine; Büyük zaferin 98'inci yıldönümünde zat-ı alinizi ve rahmetli şehitlerimizi yad ediyoruz, ifadeleri ile başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarının devamında, Türkiye'yi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalıştıklarını ifade etti.



Yazısısının devamında Türkiye'nin atacağı adımlara değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deftere şu ifadeleri yazdı.



"Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlayacağımız 2023'e ekonomik, askeri, siyasi ve diplomatik bakımdan daha güçlü, daha bağımsız, daha müreffeh bir ülke olarak girmekte kararlıyız. Farklı sahalarda elde ettiğimiz kritik başarılar, ülkemizin hak ve menfaatlerini koruma konusundaki irademizin en net göstergesidir. Suriye'den Libya'ya, Karadeniz'den Akdeniz'e, enerjiden terörle mücadeleye kadar elde ettiğimiz kritik başarılar, halkımızın menfaatlerini korumak için gösterdiğimiz çabalardandır. Türkiye bilhassa Doğu Akdeniz'de, tehdit, yıldırma ve şantaj diline boyun eğmeyecek, uluslararası hukuktan ve ikili anlaşmalardan kaynaklanan hakları savunmayı sürdürecek."



Emlak365.com