Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP Liderine Yeni Tazminat Davası: Kılıçdaroğlu Kaybederse 2 Milyon Lira Tazminat Ödeyecek!

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vermiş olduğu röportajda yaptığı açıklamalar nedeni ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2 milyon liralık tazminat talebi ile mahkemeye verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP Liderine Yeni Tazminat Davası: Kılıçdaroğlu Kaybederse 2 Milyon Lira Tazminat Ödeyecek!

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vermiş olduğu röportajda yaptığı açıklamalar nedeni ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2 milyon liralık tazminat talebi ile mahkemeye verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel tarafından yapılan açıklamada ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ne de aile üyelerinin yurt dışında parası olmadığı belirtilerek aksi hakkında iddiada bulunan Kılıçdaroğlu'na yeni tazminat davası açıldığı ilan edildi. Detaylar haberimizde..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce de kamuoyunda MAN davası olarak anılan iddialar üzerine karşı karşıya gelmiş ve Kılıçdaroğlu Erdoğan'a rekor oranda tazminat ödemeye mahkum olmuştu.



Cumhuriyet Gazetesi'ne özel röportaj veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun benzer açıklamalara yer vermesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel Kılıçdaroğlu hakkında 2 milyon liralık yeni tazminat davası açtıklarını duyurdu.



KILIÇDAROĞLU KAYBEDERSE 2 MİLYON LİRALIK TAZMİNAT ÖDEYECEK!



Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet Gazetesi'ne vermiş olduğu röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin yurt dışında yüklü miktarda parası olduğunu belirterek Türkiye'ye vergi açısından da ihanet ettikleri iddiasını gündeme taşımıştı.



Konu hakkında açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel "Biz bir kere daha bu yalan ve iftiraları için haksız fiili tarihi olan 17/08/2020 tarihinde yani bugün mahkemeye gidip Müvekkil Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve aile bireyleri adına 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açarak yasal yollara başvurularımızı yapmış bulunuyoruz.



Şuna eminiz ki daha önce de ispat edemediği gibi yine hiçbir asılsız iddiasını ispat edemeyecektir. Lakin çamur at izi kalsın taktiğine de devam edecektir. Bu bağlamda gerekli suç duyurusu başvurularını ilgili mercilere de yapmış bulunuyoruz. Şunu bir kere daha altını çizerek söylüyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve aile bireylerinin yurtdışında herhangi bir parası bulunmamaktadır" ifadelerine yer verdi.



CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı olan Celal Çelik ise iddiaları kanıtlayacaklarını belirterek hodri meydan diyerek büyük bir çıkışa imza attı. CHP lideri iddialarını kanıtlayamazsa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 2 milyon liralık rekor bir tazminat ödemek zorunda kalacak.



Emlak365.com