Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Tartışmalarına Son Nokta! Tarih Verdi

2020 yılı akademik yılı açılış etkinliklerine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada bir konuşma gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Tartışmalarına Son Nokta! Tarih Verdi

2020 yılı akademik yılı açılış etkinliklerine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında eğitim ve öğretime dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaset gündeminin bir süredir yeniden tartışmaya başladığı erken seçim konusuna dair konuştu.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni düzenlendi.



Açılış töreni kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının önemli bir bölümünde koronavirüs salgını sürecinde ve sonrasında eğitim ve öğretim alanına çalışmalara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzyüze eğitim konusunda açıklamalarda bulundu.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI



Konuşmasının devamında gündem konularına dair merak edilen soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim meselesine değindi. Bu konuda çok net ifadeler kullanan ve tartışmalara son noktayı koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerin 2023 yılı Haziran'ın da yapılacağını söyledi.



"Çıkıyorlar erken seçim. Ne erken seçimi ya? Dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde belirlenen zamanın dışında seçime gidilmiştir? Bunlar kabile devletlerinin yaptıkları işlerdir. Gelişmiş olan, gelişmekte olan bir ülkede böyle bir şeyi göremezsiniz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Yeni Türkiye'de belirlenen zaman neyse, şimdi de 2023'ün Haziran'ıdır ve 2023 Haziran'da seçim yapılacaktır."



Kemal Kılıçdaroğlu Gündeme Getirmişti



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde bir canlı yayın sırasında erken seçim yapılması gerektiğini ifade etmiş ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulunmuştu. Devlet Bahçeli'de sosyal medya hesabı üzerinden seçimlerin zamanında yapılacağını duyurdu.



Emlak365.com