Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Militan' Cevabı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerde siyasetin en önemli konularından birisi haline gelen “militan” tartışmalarına katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Militan' Cevabı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerde siyasetin en önemli konularından birisi haline gelen “militan” tartışmalarına katıldı. Valilere, kaymakamlara ve askerlere militan yakıştırılması yapılmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tepki geldi.

Türkiye'de siyasetin en önemli polemiklerinden birisi haline gelen “militan” tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak açıklamalarda bulundu.



MİLİTAN İFTİRASI ATIYORLAR!



Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Erzurum ve Erzincan il kongrelerine video konferans yoluyla katılarak açıklamalarda bulundu. Militan tartışmalarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terör örgütünün şehirdeki eşkıyalarına hiç çekinmeden 'arkadaş' diyebilenler bugün devletimizin valisine, kaymakamına ve askerine militan iftirası atıyorlar. Bu CHP dağdaki terör örgütünün şehirdeki uzantılarıyla kurdukları ittifaktan dolayı her geçen gün siyasi parti kimliğinden uzaklaşmaktadır.” dedi.



TÜRKİYE'DE MUHALEFET SIKINTISI VAR!



Muhalefete eleştiriler getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün Türkiye'de ciddi bir muhalefet sıkıntısı yaşanıyor. Vatandaşımızın sandıkta sen muhalefet yapacaksın dediği partiler büyük bir çıkmaz içerisine düştüler. Bu çıkmaz bizim işimizi kolaylaştırmıyor aksine sorumluluğumuzu daha da fazla arttırıyor. Onlar umursamayabilir ama biz milletimizin her ferdine karşı sorumluyuz ve buna göre hareket etmek zorundayız.” ifadelerini kullandı.



CHP'NİN RÖVANŞİST SİYASETİ 2023'TE TASFİYE EDİLECEK



Türk demokrasisinin muhalefet nedeniyle büyük risklerle karşı karşıya kaldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunlara sorsan muhalefet yapıyoruz derler. Bu durum gerçekten demokrasimiz adına endişe vericidir. CHP yönetimi siyasi tükenmişliğin zirvesinde yer almaktadır. 2023 seçimleri bu yüzden çok önemli anlamlar barındırıyor. Türkiye'de CHP'nin rövanşist siyasetinin de tasfiye edildiği bir yeni dönemin müjdecisi olacak bir seçim yaşayacağız.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com