Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Ekonomi, Normalleşme ve Yeni Kısıtlama Kararları Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Ekonomi, Normalleşme ve Yeni Kısıtlama Kararları Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. CHP Yönetimini son derece sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan son günlerin en çok konuşulan gündem maddeleri arasında yer alan yasakların gevşetileceği iller ve yeni kısıtlama kararları hakkında bilgilendirme de bulundu.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA EKONOMİ AÇIKLAMASI!

Koronavirüs salgını nedeni ile yaşanan ekonomik olumsuzluklara değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kılıçdaroğlu'nun sorup durduğu dövizlerin önemli bir bölümü işte bu çalışmalarda kullanılmıştır. Toplumsal kargaşa peşinde olanların da oyununu bozduk. Salgının yol açtığı sıkıntıları atlatmak için de herkese yönelik ciddi destek paketlerini hayata geçirdik. Salgın bahanesiyle yeni bir finansal dalgalanma oluşturmak isteyenlere elimizdeki araçlarla fırsat vermedik.

ARTAN VAKA SAYISI SONRASINDA YENİ KISITLAMA KARARLARI MI GELECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan artan vaka sayılarına da değinerek "Son kabine toplantımızda şehirler bazında normalleşme adımlarının atılacağı müjdesini paylaşmıştık. Şehirlerimize virüsün kol gezdiği, sınır kapılarının kapalı olduğu bir normalleşme hiçbirimizin işine yaramaz. Vaka sayıları artarsa bu kez çok daha sert tedbirler almak zorunda kalırız" diyerek vatandaşları yeniden tedbir kararlarına uymaları yönünde uyardı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN CHP'Lİ BELEDİYELERE ELEŞTİRİ!

AK Parti toplantısına katılan kişilere özel bir video izleten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Millet tek parti devrinden beri CHP'nin ciğerini biliyor. CHP'nin içinde demokrasi yoktur. Çünkü sadece lafını ettiği, istismarını yaptığı demokrasinin D'sinden bile nasibini almamış süzme faşist bir partidir. CHP'nin içinde Kalkınma da yoktur. Milletin işine yarayacak hiçbir işe yaraşmaz. Adalet yoktur. Milli ve yerli hassasiyet yoktur. Çünkü duruşunu milletine göre değil önüne konan senaryolara göre belirler" diyerek eleştirdi ve siyaset gündemini sarsacak açıklamalarda bulundu.

CHP'li belediyeler tarafından yönetilen illerde yoğun kar yağışı sonrası yaşanan sorunları gündeme getirerek eleştiride bulundu. CHP yönetimi için bir kere daha çöp, çamur, çukur görüşünü dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP yönetimini "süzme faşist" bir parti olarak nitelendirerek çok konuşulacak bir açıklamaya daha imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sık sık partililerin sloganları ile kesildi.