Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Kabine Toplantısı, Destek Paketi, Kafe ve Restoran Açıklaması!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SON DERECE SERT ÇIKIŞ: TERBİYESİZ HERİF! Konuşmasının büyük bir bölümünü Gara Şehitleri ve sonrasında yaşanan gelişmelere ayıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu son derece sert bir şekilde eleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Kabine Toplantısı, Destek Paketi, Kafe ve Restoran Açıklaması!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SON DERECE SERT ÇIKIŞ: TERBİYESİZ HERİF!

Konuşmasının büyük bir bölümünü Gara Şehitleri ve sonrasında yaşanan gelişmelere ayıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu son derece sert bir şekilde eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında bugünkü kongre ile 72 ildeki kongre çalışmalarını tamamladıklarını belirterek "Biz bu yolda 534 gündür evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerinin sabrıyla yürüyoruz. Bay Kemal, acaba sen o Diyarbakır annelerinin feryatlarını duydun mu? Utanmadan sıkılmadan 13 şehitle ilgili 'Bunun sorumlusu Cumhurbaşkanı diyorsun'. Sen ne yüzsüzsün ya? Sen nasıl oluyor da 5-6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere 'bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır' diyorsun? Terbiyesiz herif..." çıkışı ile büyük yankı uyandırdı.

RESTORAN VE KAFELER AÇILACAK MI, YENİ DESTEK PAKETİ AÇIKLANACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında "Kısıtlamaların işçi, esnaf ve çalışanlar üzerindeki yükünü azaltmak için destek paketleri açıkladık. Bugün de Kabine'de alacağımız kararları millete seslenişte açıklayacağız. Şehir hastanelerimiz başta olmak üzere sağlık tesislerimiz salgınla mücadelede baş rol oynadı. Her kesime yönelik hayata geçirdiğimiz özel programlarla ekonomimizi ayakta tuttuk" diyerek alınacak kararları bugün kabine toplantısı sonrasında duyuracaklarını söyledi.

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN NE ZAMAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAAT KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK?

Kabinenin bugün akşam üzeri toplanması beklenirken alınan kararların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan ulusa sesleniş konuşması ile 19:00 ila 20:00 saatleri arasında yapılması bekleniyor.