Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı FETÖ'nün Yakalanan Üst Düzey İsmi Kim?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üst düzey FETÖ üyesi bir ismin yakalandığını ve yakın bir zamanda bu kişinin kim olduğunu açıklayacaklarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı FETÖ'nün yakalanan üst düzey ismi kim? FETÖ'nün yakalanan üst düzey yöneticisinin kim olduğu belli oldu mu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı FETÖ'nün Yakalanan Üst Düzey İsmi Kim?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Kütüphane Söyleşileri etkinliğine katıldı. Türkiye'ninj farklı illerinden gençlerin sorularına yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan çok önemli açıklamalarda bulundu.

KANDİL'İ BAŞLARINA GEÇİRECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan terörle yapılan mücadelede son dönemlerde çok önemli başarılar elde eedildiğini söyleyerek, “Ülkemizin teröre karşı mücadelesi sadece vatandaşlarımız tarafından değil tüm dünyaca bilinmektedir. Geçtiğimiz günlerde PKK'nın elebaşlarından olan Nurettin Sofi denen katili öldürdüğümüzü açıklamıştık. Ancak bilinsin ki biz bugüne kadar çok Nurettin Sofi'ler öldürdük. Şu andaki hedefimizi açık şekilde söylüyorum. Kandil'i çökerteceğiz ve oradaki terör yuvasını dağıtıp başlarına geçireceğiz.” dedi.

Türkiye'nin terörle mücadele kapsamında belirli bir hedef doğrultusunda çalışma yaptığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim terörle mücadele konusunda öyle gelişigüzel, rastgele bir sistemimiz yok. Zaten elde ettiğimiz başarılar bunun neticesidir. Ne yaptığını bilen, attığı adımın sonucunu tasarlayan ve hedefini net şekilde ortaya koyan bir örnek mücadele veren bir Türkiye Cumhuriyeti var.” ifadelerini kullandı.

FETÖ'NÜN ÜST DÜZEY BİR İSMİNİ YAKALADIK

Terörle mücadele ile alakalı olarak yeni bir gelişmeyi de kamuoyuna duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “PKK ile mücadelemiz nasıl sürüyorsa bir diğer terör örgütü FETÖ ile de aynı şekilde mücadele ediyoruz. Yakın bir zamanda FETÖ'nün çok önemli bir ismini açıklayacağız. Şu anda bizim elimizde. Nurettin Sofi olayı bir kenara geçsin ondan sonra FETÖ'den hangi üst düzey ismi yakalayıp hesaba çektik milletimize duyuracağız.” şeklinde konuştu.

FETÖ'NÜN YAKALANAN ÜST DÜZEY İSMİNİN KİMLİĞİ AÇIKLANDI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ'nün bir üst düzey isminin yakalandığını açıklaması üzerine şimdi herkes bu ismin kim olduğunu merak etmeye başladı. FETÖ yapılanmasının üst düzey isimlerinden olan Adil Öksüz'ün yakalanması içinb yoğun bir çalışma yapılıyordu. Ancak yakalanan kişinin Adil Öksüz olup olmadığına dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakandığını açıkladığı FETÖ'nün üst düzey yöneticisinin kimliği belli oldu mu?