Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Şehirlerarası Seyahat Kısıtlaması Kaldırılan 9 Şehir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan basın toplantısında 9 farklı şehir için seyahat kısıtlamasının kaldırıldığı açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Şehirlerarası Seyahat Kısıtlaması Kaldırılan 9 Şehir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan basın toplantısında 9 farklı şehir için seyahat kısıtlamasının kaldırıldığı açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre seyahat kısıtlaması kaldırılan 9 şehrin listesi ise haberimizde.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası uzun bir basın açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında sokağa çıkma yasağından bundan sonraki süreçte uygulanacak yeni tedbilere kadar çok sayıda konu başlığına ilişkin bilgiler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında ayrıca seyahat kısıtlaması konusuna ilişkin yeni kararları açıkladı.



9 ŞEHİR İÇİN SEYAHAT KISITLAMASI KALDIRILDI



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seyahat kısıtlamalarına ilişkin yapmış olduğu açıklamasında 9 şehir için yeni karar alındığını duyurdu. 30 büyükşehir ve Zonguldak için seyahat kısıtlaması kararlarında ilk esnekliğin bir önceki toplantıda 7 şehir için alındığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bu şehirlere 9 yeni şehrin eklendiğini duyurdu.



İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyahat kısıtlamasının kaldırılığını ilan ettiği o 9 şehir.



"Geçtiğimiz hafta 7 ilimizdeki şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sonlandırmıştık. Bu haftada yaptığımız değerlendirmede 9 şehirimiz için daha şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Bunlar; Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ illerimizdir."



Emlak365.com