Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıklayacağı Güzelliklere İlişkin İlk İddialar! Kanal İstanbul, Enerji Doğalgaz, Uzay Teknolojileri

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında Çarşamba günü bazı güzellikler açıklayacağını ifade etmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıklayacağı Güzelliklere İlişkin İlk İddialar! Kanal İstanbul, Enerji Doğalgaz, Uzay Teknolojileri

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında Çarşamba günü bazı güzellikler açıklayacağını ifade etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuşmasının ardından ise açıklanacak olan güzelliklerin neler olabileceği değerlendirildi. İddialar arasında Kanal İstanbul Projesi, uzay teknolojileri ve gaz rezervleri ile ilgili iddialar bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gün içerisinde AK Parti Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak il kongrelerine katıldı. Kongrelere canlı bağlantılar ile dahil olan ve konuşmalar gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemde yer alan konulara değindi.



BAZI GÜZELLİKLER AÇIKLAYACAĞIM



Kongreler kapsamında yapmış olduğu konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok önemli bir ifade kullandı. Konuşmasının sonuna doğru "Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi istiyorum. Sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim" ifadelerini kullanarak yeni müjdelerin sinyalini verdi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuşmasında vurguladığı iddialara dair hem basında hem sosyal medya bazı tahminler yer aldı.



KANAL İSTANBUL, UZAY TEKNOLOJİLERİ, ENERJİ



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjde sinyalinin hemen ardından konuya ilişkin değerlendirmeler yapılmaya başlandı. Bu değerlendirmeler arasında çok sayıda konu başlığı ele alınırken 3 başlık ön plana çıkarıldı.



Kanal İstanbul Projesi



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjdeye ilişkin ilk değerlendirmelerden bir tanesinin Kanal İstanbul projesi olduğu öne sürüldü. Geçtiğimiz günlerde Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu bir açıklamada bulunarak 2021 yılında projeye başlamak istediklerini ifade etmişti. Bu açıklamaların ardından Kanal İstanbul Projesine ilişkin bir müjde gelebileceği değerlendirildi.



Uzay Teknolojileri



Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Elon Musk ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu görüşmeden uzay teknolojileri adına önemli bir karar alınmış olabileceği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu alanda bir açıklamada bulunabileceği tahmin edildi.



Enerji Gaz İddiaları



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde verebileceği bir diğer alanın ise enerji sektörü olabileceği ifade edildi. Öyle ki Karadeniz'de çıkarılan gazın rezervi yada işlenmesi konusunda yeni adımların gelebikleceği ifade edildi.



HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA YOK SADECE İDDİALAR



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı güzelliklere ilişkin yukarıda yer alan konular tamamen iddialardan oluşmaktadır. Konuya dair ikinci bir resmi açıklama henüz yapılmadı.



Emlak365.com