Darp Olayı İle Gündemden Düşmeyen Halil Sezai'nin Oturduğu Villaya Kiralık İlanı Asıldı!

Komşunu darp etmesi nedeni gündemden düşmeyen ünlü sanatçı Halil Sezai'nin oyurduğu villa acele bir şekilde kiralığa çıkarıldı.
Darp Olayı İle Gündemden Düşmeyen Halil Sezai'nin Oturduğu Villaya Kiralık İlanı Asıldı!

Komşunu darp etmesi nedeni gündemden düşmeyen ünlü sanatçı Halil Sezai'nin oyurduğu villa acele bir şekilde kiralığa çıkarıldı. Olayın ardından kısa süre geçmesine rağmen villaya kiralık ilanı asıldı.

Ünlü sanatçı Helil Sezai gündemden düşmüyor. Tuzla'da dört villalık bir sitede ikamet eden Halil Sezai komşusunu darp etmesi nedeniyle tartışmaların merkezine oturdu. 67 yaşındaki komşusunu darp eden sanatçıya tepkiler çığ gibi büyürken güvenlik kamerası görüntülerinin de ortaya çıkması ile tüm eleştiri okları sanatçının üzerine yöneldi.



Halil Sezai'nin kendisinden yaşça çok büyük olan 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darp etmesinina rdından adli süreç devam ediyor. Savcılıkta ifade veren sanatçı silahla kasten yaralama ve silahla tehdit suçları nedeniyle tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.



HALİL SEZAİ'NİN VİLLASI KİRALIĞA ÇIKARILDI



Türkiye'nin gündemine oturan darp skandalının ardından ise Halil Sezai'nin ikamet ettiği ve darp olayına konu olan Tuzla'daki villa acele şekilde kiralığa çıkarıldı. Villanın kapısına kiralık ilanı yazısı asılırken bu kiralama işleminin kim tarafndan yürütüldüğü hakkında bilgi verilmedi.



Öte yandan Halil Sezai'nin yaşlı bir insanı darp etmesine yönelik sanatçı arkadaşlarından da büyüktepkiler geldi. Halil Sezai bu konuda özür dilediğine dair açıklama yapsa da bu geri dönüş samimi bulunmadı.



Emlak365.com