Dedikleri Çıkan Ünlü Astrolog Kassandra'dan Şubat 2021 Kehanetleri! Deprem, Sel, Yangın, Seçim, Ekonomi!

Ünlülerin astroloğu olarak ün yapan ve her dediğinin çıkmasıyla büyük bir dikkat çeken Kassandra, Ocak ayının son günleri ile Şubat ayında meydana gelebilecek olayları açıkladı.
Dedikleri Çıkan Ünlü Astrolog Kassandra'dan Şubat 2021 Kehanetleri! Deprem, Sel, Yangın, Seçim, Ekonomi!

Ünlülerin astroloğu olarak ün yapan ve her dediğinin çıkmasıyla büyük bir dikkat çeken Kassandra, Ocak ayının son günleri ile Şubat ayında meydana gelebilecek olayları açıkladı. İşte Kassandra'nın yeni kehanetleri...

Yapmış olduğu açıklamalar ile gelecekte yaşanabilecek olayları çoğu zaman doğru bilen asrolog Kassandra, Ocak ayının sonunda ve Şubat ayı içerisinde meydana gelebilecek olaylara dair yeni bir değerlendirmede bulundu.



13 AYRI OLAY OLACAK!



2020 yılının bitmesinin kötü olayların bittiği anlamına gelmediğini söyleyen Kassandra, “Ay takviminin bize söylediğine göre yalnızca Şubat ayı içerisinde 13 ayrı olay meydana gelecek. Maalesef bu olaylar bize mutluluk vermeyecek. Elbette olumlu bazı olaylar da gerçekleşecek. Mesele kuraklık ile karşı karşıya kalan çok sayıda ilimizde tabiat bu soruna çözüm üretecek. Kar ve şiddetli yağmurlarla barajlar dolacak. Özellikle İstanbul'un kuraklık sorunu olmayacak.” dedi.



SEL, HEYELAN, ÇIĞ FELAKETLERİ!



Sel ve toprak kaymalarının meydana geleceğini ifade eden Kassandra, “Tahminlerin üzerinde yağışlar gerçekleşecek. Bu yağışlarla gevşeyen topraklar heyelanlara neden olacak. Kar yağışları beraberinde çığ felaketlerini getirecek. Umarım bu olaylardan dolayı can kaybı yaşanmaz.” ifadelerini kullandı.



YANGINLAR KABUS OLACAK!



Geleceğe dair tahminlerinin çıkmasıyla tanınan Kassandra, “Soğuk hava etkisini göstermeye devam edecek. Burada dikkat edilmesi gereken bir konu var. İnsanlar ısınmak için bulundukları ortamda dikkat etmeliler. Bundan dolayı kayıplar yaşayabiliriz. Yangınlar da kabusumuz olacak. Küreme her baktığımda etrafı saran alevleri görmekten uyku uyuyamaz hale geldim. İnşallah ben yanılırım.” şeklinde konuştu.



DEPREM TAHMİNİ!



Depremlere dair de öngörüsünü paylaşan Kassandra, “Briçok ülkede depremler meydana gelecek. Bu depremlerin yıkıcı etkisi olabilir. Kürem bana 6 büyüklüğünde bir depremi işaret ediyor. Depremlere karşı tedbirli olunması gerekir. İnsanlar unutmasın depremler değil dayanıksız binalar ölüm getirir.” dedi.



TÜRKİYE SEÇİM HAVASINA GİRECEK!



Türkiye'nin seçim havasına gireceğini söyleyen Kassandra, “Türkiye'de bu yıl bir seçim havası esecek. Ancak bu durum seçim olacak şeklinde anlaşılmasın. Tüm partiler vatandaşları yarın seçim varmış gibi ikna etmeye çalışacaklar.” ifadelerini kullandı.



GENÇLER İŞ BULAMAYACAKLAR



Türkiye'de işsizliğin kabus olmaya devam edeceğini belirten Kassansra, “Anne ve babasının eline bakmak zorunda olan gençlerin durumunda bir değişiklik olmayacak. Bu sene de iş arayışları sonuçsuz kalacak. Yurt dışı seçeneğini değerlendirenler daha pozitif bir durumla karşı karşıya kalacaklar. Ancak onlar da çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalacaklar.” dedi.



Emlak365.com