Devlet Bahçeli HDP'nin Kapatılması İçin Israrını Sürdürdü: "HDP Demek PKK Demektir!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısında bir konuşma yaptı. Devlet Bahçeli, HDP'nin kapatılmasının milli iradeyebir aykırılık teşkil etmeyeceğini söyledi.
Devlet Bahçeli HDP'nin Kapatılması İçin Israrını Sürdürdü: "HDP Demek PKK Demektir!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısında bir konuşma yaptı. Devlet Bahçeli, HDP'nin kapatılmasının milli iradeyebir aykırılık teşkil etmeyeceğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında açıklamalarda bulunduç HDP'nin kapatılması gerektiğini ısrarla söyleyen Bahçeli bunun milli iradeye aykırı olmayacağını ifade etti.



ÇAKALLIK YAPANA BOZKURT GİBİ DİKİLİRİZ



Siyasetçilere ve gazetecilereyönelik saldırıların faili olarak MHP'nin gösterilmesine karşı çıkan Devlet Bahçeli, “MHP'yi şiddet yanlısı göstermek, sokak diline saplanıp kaldığını iddia etmek ahlaksız bir suçlamadır. İnsan sevgimizin sadakasını versek yedi sülalelerine yetecek olan çevrelerin partimizi kavga ve karışıklıklarla göstermeyeçalışması hayasız bir tuzaktır. Biz ne bu tuzağa düşeriz ne de bu oyuna geliriz. Çakallık yapana bozkurt gibi dikiliriz.” dedi.



SELÇUK ÖZDAĞ'I SUÇLADI!



Saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı isim vermeden eleştiren Devlet Bahçeli, “Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anının görüntülerini kayda alması ve daha sonra da dönüp masum pozlarına bürünmesi, bununla da yetinmeyip “bana saldırdılar” çığırtkanlığı yapması bilindik bir numaradır.” ifadelerini kullandı.



CHP'YE VE İYİ PARTİ'YE ELEŞTİRİ



CHP'ye ve İYİ Parti'ye eleştirilerini yönelten Devlet Bahçeli, “CHP Genel Başkanı şiddetten rahatsızsa, İYİ Parti genel Başkanı şiddetle arasına mesafe koymuşsa öncelikle katile katil, caniye cani ve teröriste de terörist demelidirler. HDP ile ittifak kuranların, terörist Demirtaş'a güzellemeler yapanların şiddetten rahatsız olmaları garip bir çelişkidir.” şeklinde konuştu.



HDP DEMEK PKK DEMEKTİR!



HDP'nin kapatılmasını önerisini yineleyen Devlet Bahçeli, “HDP'nin Esenyurt ilçe binasındaki dehşet verici görüntüler malumun ilanıdır. Bu partinin binaları şehirde PKK sığınağı ve teröristlerin barınağı haline gelmiştir. HDP , bir siyasi parti dışında ne varsa odur. HDP'nin ön kapısından giren Kandil'den çıkmaktadır. Hangi medeni bir huku devletinde böylesine bir kepazelik meydana gelmiştir. İstanbul'un göbeğinde terörist devşirmek demokrasi midir? HDP'yi savunmak Türkiye'nin egemenlik haklarını yok saymaktır. HDP'nin kapatılmasına karşı çıkmak adaleti ve terörle mücadeleyi sekteye uğratmaktır. HDP demek PKK demektir. HDP demek ihanet demektir. MHP olarakbugüne kadar parti kapatmaları yerine suç işleyen siyasetçilerin cezalandırılmasını savunduk. Ancak şiddeti ve terörü siyasal bir araç olarak kullanan siyasi partilerin bu çerçevenin dışında tutulması hukuk devletinin gereğidir. Dolayısıyla HDP'nin kapatılması adalete, hakkaniyete ve milli iradeye aykırı değildir.” dedi.



Emlak365.com