Devlet Bahçeli'den Dikkat Çeken Açıklama: Nahçıvan'ın Azerbaycan'a Katılması Tarihi Zorunluluk Haline Gelmiştir!

Azerbaycan ile Ermenistan arasında çıkan savaş ile alakalı olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu.
Devlet Bahçeli'den Dikkat Çeken Açıklama: Nahçıvan'ın Azerbaycan'a Katılması Tarihi Zorunluluk Haline Gelmiştir!

Azerbaycan ile Ermenistan arasında çıkan savaş ile alakalı olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu. Bahçeli yapmış olduğu değerlendirmede Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nin Azerbaycan'a katılmasının bir zorunluluk haline geldiğini söyledi.

Azerbaycan ile Ermanistan arasındaki savaş tüm şiddeti ile devam ediyor. Ermenistan ordusunun Azerbaycan'ın 500.000 nüfuslu Gence şehrine füze saldırısı düzenlemesi tüm dünyada infialle karşılandı. Ermenistan herkesin tepkisi çekerken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de değerlendirmelerde bulundu.



Ermenistan'ın Gence'ye saldırısını alçakça bir hareket olarak değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ermenistan'ın alçakça bir saldırı ile sivil soydaşlarımızı hedef alması insanlık suçudur. Bu Uluslar arası hukukun ihlalidir. Ermenistan düm dünyaya zulmeden bir devlet olduğunu yeniden göstermiştir.” dedi.



NESİL DEĞİŞİYOR SOY DEĞİŞMİYOR



Katliamcı Ermeni zihniyetinin bir kez daha ortaya çıktığını söyleyen Devlet Bahçeli, “Ermeni çeteleri kahraman Azerbaycan ordusu karşısında köşe sıkıştıkça sivilleri hedef almaktadırlar. Tarihte de bu çeteler böyleydi şimdi de bu çeteler böyle. Nesil değişiyor ama soy değişmiyor. Ermenistan zalimdir, canidir ve bir an önce döktüğü kanlarda boğulmalıdır.” ifadelerini kullandı.



DAĞLIK KARABAĞ TÜRKTÜR!



Dağlık Karabağ'ın Türk olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, “Kimse unutmasın ki Dağlık Karabağ Türk'tür ve Azerbaycan Türklerinin öz toprağıdır. Bu gaspedilen hak ne pahasına olursa olsun sağlanmak zorundadır. Katil ve terör devleti Ermenistan'ı lanetliyor ve yılanın başının Azerbaycan ordusunun kahraman neferleri tarafından ezileceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.



NAHÇIVAN ÖZERK CUMHURİYETİ AZERBAYCAN'A KATILMALIDIR!



Nahçivan Özerk Cumhuriyeti'nin Azerbaycan'a katılmasının zamanının geldiğini söyleyen Devlet Bahçeli, “Artık bu gelişmelerden sonra Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nin Azerbaycan topraklarına katılması tarihi bir zorunluluk haline gelmiştir. Gerçekleşecek birleşme sonucunda tek ses, tek nefes ve tek yürek olarak düşmanla mücadele edilecektir.” dedi.



Emlak365.com