Diyarbakır'da Dış Cephe Kaplaması Aidatı Nedeniyle Kavga Çıktı: Apartman Yöneticisi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı!

Apartmanlarda sıklıkla tartışmalara neden olan aidat kavgası ne yazık ki Diyarbakır'da kan dökülmesine neden oldu.
Diyarbakır'da Dış Cephe Kaplaması Aidatı Nedeniyle Kavga Çıktı: Apartman Yöneticisi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı!

Apartmanlarda sıklıkla tartışmalara neden olan aidat kavgası ne yazık ki Diyarbakır'da kan dökülmesine neden oldu. Aidat borcu nedeni ile icraya verilen site sakini ile apartman yöneticisi arasında bıçaklı kavga yaşandı.

Emlak365.com / Diyarbakır'da site sakinleri ile site yöneticisi arasında apartman aidatı nedeni ile çıktığı iddia edilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.



Olay Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. 46 yaşında olan site yöneticisi Mahfuz Y. ile dış cephe kaplama ücretini ödemediği iddia edilen site sakini arasnda tartışma yaşandı. İcraya verilen site sakini 36 yaşındaki Remzi A. arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek sopalı ve bıçaklı saldırı haline geldi.



SİTE YÖNETİCİSİ İCRAYA VERDİĞİ KOMŞUSU TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ!



Kısa sürede büyüyen kavgada taraflar sopalar ve bıçaklar ile birbirine saldırırken kavgayı ayırmaya çalışan diğer komşular müdahalede başarısız oldu. Olay esnasında iddialara göre apartman aidatı borcu nedeni ile icralık olan site sakini, site yöneticisini bıçakladı. Olayda site yöneticisi 46 yaşındaki Mahfuz Y. ve güvenlik görevlisi 33 yaşındaki site güvenlik görevlisi Mehmet Suhudi ile 36 yaşındaki Remzi A. yaralandı.



Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan apartman yöneticisi Mahfuz Y. ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Güvenlik güçleri sitede komşu olan taraflar arasında yeni bir gerginlik yaşanmaması için güvenlik tedbiri alırken hastanede tedavi altına alınan yaralıların ise hayati tehlikesi olmadığı açıklandı.