Dünyanın En Çok Kazanan Aktörü Dwayne Johnson 27,8 Milyon Dolar Ödeyerek Lüks Malikane Aldı

Dünyanın çok önemli yapımlarında yer alan ABD'li aktör Dwayne Johnson 27,8 milyon dolara lüks bir malikane satın aldı. Dünyanın en çok kazanan aktörü olan oyuncunun yeni evi görenlerin aklını başından alıyor.
Dünyanın En Çok Kazanan Aktörü Dwayne Johnson 27,8 Milyon Dolar Ödeyerek Lüks Malikane Aldı

Dünyanın en çok kazanan aktörü olan ABD'li aktör Dwayne Johnson yeni bir malikane satın aldı. Hızlı ve Öfkeli, Jumanji ve Sahil Güvenlik gibi yapımlarlın yıldızı olan sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başaran ünlü aktör son gayrimenkul yatırımı ile yine gündeme geldi. The Rock lakabı ile tüm dünyada tanınan Dwayne Johnson 27,8 milyon dolar ödeyerek komedyen Paul Reiser'in Beverly Park'ta bulunan lüks evini satın aldı.

6 YATAK ODASI VAR!

48 yaşındaki başarılı aktör Dwayne Johnson'un yeni evinde 6 yatak odası ve 12 banyo bulunuyor. Ayrıca Dwayne Johnson kendisi gibi ünlü isimlerle komşu da oldu. The Rock'ın yeni komşuları arasında Denzel Washington, Eddie Murphy, Sofia Vergara, Rod Stewart ve Sylvester Stallone gibi yıldızlar bulunuyor.

Dünyanın En Çok Kazanan Aktörü Dwayne Johnson 27,8 Milyon Dolar Ödeyerek Lüks Malikane Aldı

EVİN İÇİNDE YOK YOK

14 bin metrekarelik bir alanın üzerine kurulan lüks malikanenin içindeyse tam anlamıyla yok yok. Tenis kortu, açık hava havuzu, spa, kapalı havuz, büyük spor salonu, kayıt yapılabilen müzik odası, sinema salonu, misafirlerin ağırlanacağı misafir yerleşkesi, geniş bahçe, bahçe mutfağı, asansör ve daha sayılamayacak kadar imkan evin içerisinde bulunuyor.

320 MİLYON DOLAR SERVİSİ VAR

2019 yılında Lauren Hashian ile evlenen Dwayne Johnson yeni malikanesini eşi ve iki kızı ile beraber paylaşacak. Forbes tarafından yapılan son açıklamaya göre Dwayne Johnson dünyanın en çok kazanan aktörü olacak açıklandı. Ünlü aktörün toplam serveti yine Forbes tarafından 320 milyon dolar olarak duyurulmuştu. Dwayne Johnson yalnızca 2020 yılında 87,5 milyon dolar gelir elde etmişti.