Dünyanın En Zengin İş Adamları Arasında Yer Alan Rus Milyarder Villasında İntihar Etti!

FORBES tarafından hazırlanan dünyanın en zengin iş adamları listesinde yer alan Rus Milyarder Dmitri Bosov sahibi oldu lüks villasında intihar etti.
Dünyanın En Zengin İş Adamları Arasında Yer Alan Rus Milyarder Villasında İntihar Etti!

FORBES tarafından hazırlanan dünyanın en zengin iş adamları listesinde yer alan Rus Milyarder Dmitri Bosov sahibi oldu lüks villasında intihar etti. Bir dönem Rusya Devlet Başkanı Putin ile karşı karşıya gelen iş adamının intiharı ülkede bomba etkisi yaratırken beraberinde çok sayıda tartışmayı da getirdi. Detaylar haberimizde...

Her sene FORBES tarafınadn açıklanan dünyanın en zengin insanları listesinde sahip olduğu1,1 milyar dolarlık serveti ile 86. sırada yer alan Rus işadamı Dmitri Bosov’un intihar ettiği iddia edildi.



RBC ajansı tarafından teyit edilen bilgilere göre Bosov sahibi olduğu milyon dolarlık villasında silahla intihar etti.



ÜLKENİN EN ZENGİN İSİMLERİ ARASINDA YER ALIYORDU!



Rusya'ın en zengin isimleri arasında yer alan Bosov'un neden intihar ettiği konusunda henüz bir bilgi paylaşılmazken olayda cinayet şüphesi bulunmadığı ve intihar şüphelerinin güçlü olduğu belirtiliyor.



Ünlü iş adamı Rusya'nın başkenti Moskova'ya yakın olan Usovo köyünde bulunan lüks villasında ölü olarak bulundu. Geniş bir bahçe içerisinde yer alan lüks villaya gelen ihbar üzerine hareket eden ekipler iş adamının cansız bedenine ulaştı.



52 yaşında olan iş adamı Rusya'da ilk olarak alüminyüm sektöründen büyük bir servet kazanmış ardından da “Sibantratsiya” adlı ülkenin en büyük metalurjik kömür ve “Vostokugl” kömür madeni adlı şirketleri kurarak kariyerine devam etmiş ve servetine servet katmıştı.



Emlak365.com