Ebru Yaşar Diyarbakır Bismil'de Okul Yaptırdı!

Ebru Yaşar eşi Necat Gülsen'in memleketi olan Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde kendi adını taşıyan okul yaptırdı.
Ebru Yaşar Diyarbakır Bismil'de Okul Yaptırdı!

Ebru Yaşar eşi Necat Gülsen'in memleketi olan Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde kendi adını taşıyan okul yaptırdı. Okulda eğitim görecek öğrenciler Ebru Yaşar'a mektup yolladı. Detaylar haberimizde...

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar tüm ünlü isimlere örnek olması gereken bir davranışa imza attı ve kendi adını taşıyacak bir okul inşa ettirdi.



Aynı zamanda eşinin memleketi olan Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yer alan okulda okuyacak olan çocuklardan mektup alan Ebru Yaşar gözyaşlarını tutamadı.



"Seneye Uzak Okula Gitmek Zorunda Kalmayacağız"



Minik öğrenciler Ebru Yaşar'a teşekkür etmek için mektup yazarken "Bu okulu yaptırmasaydınız, seneye birinci sınıfa gidecek kardeşlerimizi göremezdik ve çok uzak bir okula gitmek zorundaydık. Ama artık çok mutluyuz. Bu haberi duyunca içimizde kelebekler uçuştu." diyerek mutluluklarını gözler önüne serdi.



Ebru Yaşar Diyarbakır Bismil'de Okul Yaptırdı!



Ebru Yaşar "Herkes Elinden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışmalı"



Mektubu aldığında göz yaşlarına boğulduğunu söyleyen Ebru Yaşar kendisine mektup yazan Beritan'a teşekkür ederek "Beritan ve onun gibi milyonlarca çocuğumuz bu ülkenin geleceği. Mektubu okuduğumda gözyaşlarıma hakim olamadım.



Allah'a, bana böyle bir imkan tanıdığı ve minik kalplerde dua olabilmeyi nasip ettiği için şükrettim. Kimi okul yaptırır, kimi bir kalem-silgi alır. Herkes imkanı çerçevesinde elini taşın altına koymalı." diyerek mutluluğunu dile getirdi.