Ebru Yaşar ve Eşi Necat Gülseven Tarafından Çocuklar Saatlerce Yürümesin Diye Diyarbakır Bismil'de Yapılan Okul Tamamlandı!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ile iş adamı Necati Gülseven tarafından çocukların saatlerce yol yürüyerek okula gitmeleri üzerine Diyarbakır'ın Bismil ilçesine okul yaptırma kararı almıştı.
Ebru Yaşar ve Eşi Necat Gülseven Tarafından Çocuklar Saatlerce Yürümesin Diye Diyarbakır Bismil'de Yapılan Okul Tamamlandı!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ile iş adamı Necati Gülseven tarafından çocukların saatlerce yol yürüyerek okula gitmeleri üzerine Diyarbakır'ın Bismil ilçesine okul yaptırma kararı almıştı. Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu adı verilen okul inşaatı tamamlandı. 12 derslikli okul müzik atölyesi ile Bismil'de bir ilk olacak. Okul sayesinde 700 öğrenci 3-4 kilometrelik yolu yürümekten kurtulacak. Detaylar haberimizde...

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu inşaatı tamamlandı. Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ile ünlü iş adamı Necati Gülseven tarafından yapılan okul Diyarbakır Bismil ilçesinde yaşayan 700 öğrencinin okul çilesini de sona erdirmiş olacak.



700 ÖĞRENCİ HER GÜN 3-4 KM YOL YÜRÜMEKTEN KURTULACAK, EBRU YAŞAR GÜLSEVEN ORTAOKULU DİYARBAKIR BİSMİL'DE BİR İLK OLACAK!



Kendisi de Diyarbakırlı olan iş insanı Necati Gülseven tarafından memleketine yapılan ortaokul hakkında açıklama okulun kurucu müdürü olarak atanan Bülent Özer tarafından yapıldı. Kendisinin Necati Gülseven'in ilkokul öğretmeni olduğunu belirten Bülent Özer "Gerçekten heyecanlıyım, gurur verici bir olay, sevinçliyim, mutluyum öğrencim olarak Bismilli iş adamımızın yapmış olduğu okulda görev yapmak gerçekten gurur verici.



Bismil'e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ortaokul bu bölgede bulunmadığı için öğrenciler yaklaşık olarak 3-4 kilometrelik bir mesafeyi servislerle, kimi öğrenci de yürüyerek gitmek durumunda kalıyordu. Bu da onlar için sıkıntıydı. Bu şekilde burada ortaokulun da açılmış olması öğrencilerimiz açısından büyük bir şans oldu" diyerek öğrencilerin pandemi sonrası okulların açılması ile her gün yaşamış oldukları bu sıkıntıdan da kurtulacaklarını söyledi.



Okulda bulanan müzik atölyesinin bölgede bir ilk olacağını belirten Özer sabah ve öğlen olmak üzere 700 öğrenci kabul edeceklerini belirterek okulda konferans salonu, kütüphane ve basketbol salonu gibi imkanlarda sunulurken öğrencilere en iyi koşullarda eğitim görme imkanı tanınacak.



Emlak365.com