Elazığ'a Giden Kemal Kılıçdaroğlu Deprem Konuşması Yaparken Deprem Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesine yapmış olduğu ziyaret kapsamında bir konuşma gerçekleştirdi.
Elazığ'a Giden Kemal Kılıçdaroğlu Deprem Konuşması Yaparken Deprem Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesine yapmış olduğu ziyaret kapsamında bir konuşma gerçekleştirdi. Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yaptığı sırada ise artçı deprem meydana geldi.

Elazığ'da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu depremzedeleri ziyaret etti. Elazığ Sivrice'ye gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu burada yürütülen çalışmaları inceledi, vatandaşları ziyaret etti.



KONUŞMA SIRASINDA DEPREM OLDU



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilçeye gelir gelmez ivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan'ı ziyaret etti Gerçekleştirilen ziyaret sonrası ise belediye binasında açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında artçı deprem meydana geldi. Konuşmasına başladığı anda yaşanan depremin ardından açıklamalarına devam eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde olduklarını ve artçı sarsıntıların olabileceğini ifade etti.



Yaşanan artçı sarsıntıların ardından konuşmasını sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu, depreme dair Belediye Başkanı Turgay Gündoğan'dan aldığı bilgileri paylaştı. Bu kapsamda belediye başkanının depremden dolayı köylerde can kaybı olduğu bilgisini verdiğini ifade eden Kemal Kılıçdaoğlu şu açıklamalarda bulundu.



"Bu süreç içinde bizi mutlu eden görüşü, yaşam tarzı ne olursa olsun bütün insanların, 82 milyonun bu sorunu çözmek, acıyı paylaşmak için yüreğimiz bir. Yıkılan binalar da umarım kısa sürede yenilenir. Başka bölgelere de gideceğiz, vatandaşları dinlemeye çalışacağız"



Emlak365.com