Elazığ'da Deprem Son Dakika: AFAD Duyurdu, Elazığ Maden Güne Depremle Uyandı!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son dakika deprem haberi ile Elazığ'ın Maden ilçesinde deprem meydana geldiği ilan edildi. Elazığ son dakika haberleri olarak duyurulan deprem haberine göre Bingöl depremi ile sarsılan Elazığ'da bu sefer merkez üssü Maden ilçesi olan yeni bir deprem yaşandı. Bugünün son dakika deprem haberi detayları haberimizde!
Elazığ'da Deprem Son Dakika: AFAD Duyurdu, Elazığ Maden Güne Depremle Uyandı!

Türkiye peş peşe gelen deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken bugünün gelen son deprem haberi ise Elazığ'da yaşandı. Bingöl depremi ile sarsılan ve bazı köylerinde bulunan kerpiç evlerin yıkıldığı Elazığ'da bu sefer merkez üssü Maden olan yeni bir deprem yaşandı.

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile duyurulan deprem haberi ile beşik gibi sallanmaya devam eden bölgede bu sefer merkez üssü Elazığ olan yeni bir deprem daha meydana geldiği duyuruldu.

ELAZIĞ SON DAKİKA DEPREM: DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ NERESİ, ŞİDDETİ KAÇ?

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile depremin şiddeti 4.3 olarak ilan edilirken depremin merkez üssü ise Elazığ'ın Maden ilçesi olarak belirlendi. AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile depremin bugün sabah 06:41 saatinde meydana geldiği ilan edilirken depremin yerin 7.15 km altında meydana geldiği belirtildi.

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan Elazığ depremi açıklaması ile ise depremin merkez üssü Elazığ Maden Tepecik olarak ilan edilirken depremin şiddeti ise 4.2 olarak duyuruldu.

CUMA GECESİ BİNGÖL'DE 5.2 ŞİDDETİNDEKİ DEPREMLE SARSILMIŞTI!

Hatırlanacağı üzere bölgede son deprem 25 Haziran 2021 Cuma günü meydana gelmiş, 5.2 şiddetindeki depremin merkez üssü Bingöl Kiğı olarak duyurulmuştu. Ancak yaşanan depremde Bingöl'den çok hasarı Elazığ görmüş, Karakoçan ilçesine bağlı olan 5 köyde bazı kerpiç evlerde kısmi yıkılmalar ve büyük hasarlar oluşmuştu. Özelliklede Kuşbayırı köyünde yaşanan büyük hasar dikkat çekmiş, köylüler uzun süre evlerine girememişti.