Emekli Maaşını Şekerbank'a Taşıyanlara 600 Lira Emeklilere Promosyon Nakit Hediye Para Kampanyası 2020

Bankaların emekli promosyon kampanyaları tüm hızı ile devam ederken emekliler en yüksek promosyon hangi banka veriyor sorusunun yanıtını arıyor.
Emekli Maaşını Şekerbank'a Taşıyanlara 600 Lira Emeklilere Promosyon Nakit Hediye Para Kampanyası 2020

Bankaların emekli promosyon kampanyaları tüm hızı ile devam ederken emekliler en yüksek promosyon hangi banka veriyor sorusunun yanıtını arıyor. Peki, emekli promosyon ne zaman 2020, emeklilere en yüksek promosyon veren banka hangisi?

Emeklilere promosyon müjdesi verileli 3 sene doldu. Yani ilk kez promosyon alan kişiler için ikinci kez promosyon alma zamanı gelirken yine yeni emekli olan kişiler için de fırsat sunuldu.



Bankalar yoğun bir promosyon rekabetine girerken emeklilere en yüksek promosyon avantajı da araştırılmaya başlandı.



ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI İLE 2020 EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?



Emeklilere promosyon her banka tarafından özel olarak belirleniyor. Emeklilere özel promosyon kampanyası düzenleyen bankalar arasında yer alan Şekerbank 600 liraya varan nakit hediye kampanyası düzenledi.



3 yıl boyunca maaşını düzenli olarak Şekerbank'tan alma sözü veren emeklilere banka 450 lira nakit para hediye sözü veriyor. Buna ek olarak SGK emekli maaşınızı ilk kez Şekerbank’tan alma şartı ile 2 otomatik ödeme talimatı verenlere 150 lira artı para ödemesi ile beraber toplamda 600 lira emekli promosyonu ödemesi yapılıyor.



Emekli Maaşını Şekerbank'a Taşıyanlara 600 Lira Emeklilere Promosyon Nakit Hediye Para Kampanyası 2020



EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU İLK NE ZAMAN VERİLDİ, 2020 YILINDA EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NE ZAMAN ÖDENECEK?



İlk olarak emekliye maaş promosyonu ödemesi 2017 yılında başladı. Mart ayında başlayan promosyon kampanyası ile emeklilere ek para ödemesi yapılmaya başlandı. Emekli promosyon ödemeleri 3 senede bir yapılıyor.



İmzalanan sözleşme kapsamında 3 yılda bir promosyon ödemesi yapıldığı için Mart ayında promosyon sözleşmesi imzalayan emekliler 2020 yılının Mart ayında promosyon ödemesi olacak.



Emlak365.com