Emel Sayın'ın Yalıköy'de Ki Villasını Cem Yılmaz Satın Aldı!

Ünlülerin emlak satışları tüm hızı ile devam ederken emlak magazin gündemine düşen son satış ise Emel Sayın ile Cem Yılmaz arasında gerçekleşti.
Emel Sayın'ın Yalıköy'de Ki Villasını Cem Yılmaz Satın Aldı!

Ünlülerin emlak satışları tüm hızı ile devam ederken emlak magazin gündemine düşen son satış ise Emel Sayın ile Cem Yılmaz arasında gerçekleşti. Hürriyet Gazetesi tarafından yapılan habere göre 47 yaşında ekranların en çok sevilen komedyenleri arasında yer alan Cem Yılmaz yeni bir emlak yatırımına daha imza attı.

EMEL SAYIN SATTI, CEM YILMAZ SATIN ALDI!

Yapılan habere göre 75 yaşında olan sevilen şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın bir süredir İstanbul'un Çatalca ilçesinde yer alan ve ünlü isimlerin gözde mekanları arasında yer alan Yalıköy'de bulunan villasını satışa çıkarmıştı. Cem Yılmaz'ın bölgede ev arayışında olduğu ve Emel Sayın'ın evini satışa çıkardığını öğrenmesinin ardından eve talip olduğu öğrenildi.

Cem Yılmaz'ın evi satın alma işlemlerini tamamladığı, dekorasyon için de mimar ile anlaşma sağladığı ve çalışmalara başladığı iddia edildi. Evin dekorasyon ve tadilat çalışmaları tüm hızı ile devam ederken Cem Yılmaz'ın yeni konut yatırımına ne kadar para harcadığı konusunda bilgi verilmedi. Cem Yılmaz evin dekorasyonu tamamlandığı anda yılın belirli bölümünü villasında şehirden uzak, izole bir şekilde geçirecek ve yeni film senaryoları üzerinde çalışacak.

Emlak365.com