Emlakçı Kadının İstanbullu İş Adamını Evlenme Vaadi İle 328 Bin TL Dolandırdığı İddiası

İstanbullu iş adamı A.E., Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde emlakçılık yapan N.P. tarafından evlenme vaadiyle dolandırıldığını iddia etti. N.P. ise bu iddialara karşı çıkarak A.E.'nin kendisine ve eski nişanlısına borcu olduğunu söyledi.
Emlakçı Kadının İstanbullu İş Adamını Evlenme Vaadi İle 328 Bin TL Dolandırdığı İddiası

İstanbul ile Tekirdağ Çorlu hattında bir dolandırıcılık iddiası gündeme geldi. İstanbullu iş adamı A.E. bundan 1,5 yıl kadar önce Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine gidip yeğenine ev satın almak istedi. Bu sırada Çorlu'da emlakçılık yapan N.P. ile tanışan A.E. emlakçı kadınla çok geçmeden sevgili oldu. 1,5 yıl boyunca süren bu ilişki sırasında N.P., A.E.'nin iddiasına göre kendisinden farklı günlerde ve farklı tutarlarda olmak üzere toplam 328 Bin TL aldı. Ancak bir süre sonra A:E., N:P.'nin davranışlarında bir tuhaflık olmaya başladığını belirtti. A.E. ile görüşmek istemeyen N.P.'ye ne olduğunu araştıran iş adamı kendisinin N.P.'ye verdği otomobildeki GPS üzerinden emlakçı kanının yerini tespit etti. A.E., N.P.'nin bir otelde olduğunu ve bir de ilişki bulunduğunu öğrendiğini söyledi. Bu gelişme üzerine A.E. avukatı aracılığı ile suç duyurusunda bulundu.

EMLAKÇI KADININ KENDİSİNİ EVLENME VAADİ İLE DOLANDIRDIĞINI İDDİA ETTİ!

Konua dair açıklama yapan A.E., “Ev satın almak için Çorlu'ya gittiğimde tanışmıştık. Aramızda bir ilişki başladı. Benim kimsem yok diyince ona daha çok sahip çıkmak istedim. İlişkimizin ikinci ayında benden 50 Bin TL borç istedi. Bende sıkıntı etmeden bunu kendisine gönderdim. Bana bu sırada evlenme vaadinde bulundu. Bir iki sene içerisinde evleneceğimizi söyledi. Bende buna tamam dedim.” dedi.

Daha sonra yaşanan gelişmeleri anlatan A.E., “Bir süre sonra N.P. benden iki günde bir para istemeye başladı. Bana 2 Bin TL gönder, bana 3 Bin TL gönder diye isteklerde bulunuyordu. Oğlum ameliyat olacak, oğlumun okuluna para yatıracağım gibi nedenler ileri sürdü. Bende hiç sakınmadım ne istediyse gönderdim. Sonradan öğrendim ki benim gibi daha kimleri kandırmış. Ben ilk değilmişim. Toplamda 328 Bin TL paramı aldı. Bir de araç vermiştim onu kurtardım. Ofisindeki mobilyalardan evindeki eşyalara kadar her şeyi ben aldım. Bunlar delilli ispatlı. Zaten olay savcılığa intikal etti. Bu kadına inanmasınlar. Şu an beni sağda solda mafyalara arattırıyor.” ifadelerini kullandı.

İDDİALARIN HEDEFİNDEN CEVAP GELDİ!

İddiaların odağındaki isim olan N.P. ise bir açıklama yaparak tüm bu iddialara, “Şu anda konu yargıda. Ben gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum. Şahsın bana ve arkadaşıma borcu vardı. Bunun belegeleri de elimizde mevcuttur. Ayrıca şahıs zaten evli ve ben evli bir adamı evlenme vaadi ile nasıl kandırabilirim? Kendisi iddiaları belgelendirebiliyor mu? Biz de savcılığı belgelerimizle suç duyurusunda bulunduk.” yanıtını verdi.