Engin Öztürk ve Barış Arduç Kazandıklarını Yatırıma Çeviriyor!

İki yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ve Barış Arduç kazandıklarını yatırıma çevirmeye devam ediyor. Yeni mekan "Müşlemilat" yolda...
Engin Öztürk ve Barış Arduç Kazandıklarını Yatırıma Çeviriyor!

İki yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ve Barış Arduç kazandıklarını yatırıma çevirmeye devam ediyor. Yeni mekan "Müşlemilat" yolda...

Oyunculuklarıyla ve sempatik hareketleriyle dikkat çeken iki yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ve Barış Arduç kazandıklarını vakiy kaybetmeden yatırıma çevirmeye tüm hızlarıyla devam ediyorlar. Oyuncu Engin Öztürk ve Barış Arduç'un yeni yatırımı "Müşlemilat" geliyor.



İkinci Mekan Marina'nın İçinde Açıklacak!



Ünlü oyuncu Barış Arduç'un ve hem arkadaşı ve ortağı olan Engin Öztürk'ün "Müşlemilat" isimli yeni mekanı merakla sevenleri ve tajkipçileri tarafından merakla bekleniyor. Oyuncular Nişantaşı'nda daha önce aştıkları Müştemilat'tan sonra ikinci yer olarak işaret ettikleri yer Yalıkavak Marina'nın içi olarak duyuruldu.



1 Milyon Lira Sermayeli Yeni Yatırım!



Barış Artuç ve Engin Öztürk'ün yeni açacakları mekan olarak detaylar yavaş yavaş gelirken ilk edinilen bilgilere göre ünlü oyuncuların açacakları mekan 1 milyon sermayeli olduğu öğrenildi. Aynı zaman da yakın zaman da açılması beklenen mekanın yeni markası 'Müştemilat' olacağı bilgisi paylaşıldı. Ünlü oyuncular Barış Artuç ve Engin Öztürk'ün ortağı işletmeci olarak tanınan Ercan Gümüşkaya olacağı açıklandı.



İstanbul Nişantaşı'nda ki gibi pazartesi, salı, çarşamba, perşembe cuma ve hafta sonları da dahil olmak üzere haftanın 7 günü calı müzik yeni mekan'da da olacak. Ünlü oyuncuların da zaman sıkıntıları olmadığı süreçlerde de sık sık uğrayacakları yeni mekanın genel olarak başında Ercan Gümüşkaya olacak diye belirtildi. Barış Artuç ve Engin Öztürk'ün içerisinde özellikle ünlü markaların olduğu ve Bodrum'un büyüyen değeri olan Yalıkavak'da ki Marinaya 'Müşlemilat koydular.



Emlak365.com