Erhan Tuncel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Sedat Peker 8 Videosu İle Anılan Tuncel Ne İş Yapıyor?

Sedat Peker son dakika açıklamasında bulunarak son videosunu yayımladı. Sedat Peker 8. videosu ile yine çok konuşulacak iddialara yer verirken yeni videosunda El Nusra, Murat ve Ethem Sancak, Erhan Tuncel ile Metin Kıratlı gibi bazı isimler hakkında yeni iddialar ortaya attı. Peki, Erhan Tuncel kimdir, Erhan Tuncel kim, nereli, kaç yaşında, son iddialar neler?
Erhan Tuncel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Sedat Peker 8 Videosu İle Anılan Tuncel Ne İş Yapıyor?

Bir süredir yayımlamış olduğu videolar ve ortaya attığı iddialar ile Türkiye'nin gündeminde en çok konuşulanlar arasına girmeyi başaran Sedat Peker beklenen 8. videosunu yayımladı.

SEDAT PEKER 8 VİDEOSU YAYIMLANDI!

Sedat Peker'in beklenen 8. videosu yayımlanırken videoda yeni iddialar da gündeme bomba gibi düştü. Peker yeni videosunda istifa eden Berat Albayrak'ın ünlü işadamı Murat Sancak'ın evinde kaldığı iddia edilirken Murat Sancak tarafından söz konusu iddiaya anında yalanlama geldi.

Yayımlanan yeni video ile beraber Erhan Tuncel bir kere daha gündeme geldi.

ERHAN TUNCEL KİMDİR, ERHAN TUNCEL KİM, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Sedat Peker tarafından yayımlanan son video ile bir kere daha gündeme gelen Erhan Tuncel'in kim olduğu merak konusu oldu. Erhan Tuncel kimdir, nereli, kaç yaşında, öldü mü, yaşıyor mu gibi sorular Türkiye gündeminde en çok aranılan konuların başında yer aldı.

Ne yazık ki Erhan Tuncel hakkında çok fazla bir bilgi bulunmuyor. 1933 doğumlu olan Erhan Tuncel Erzurumludur. Eğitimine Ankara'da devam eden Tuncel Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup buradan mezun olduktan sonra İsviçre'de doktorasını tamamlamıştır.

Türkiye'de farklı görevlerde bulunduktan sonra 1986 yılında Suriye Büyükelçisi olarak atanmış 1992 yılına kadar bu görevini sürdürmüştür. 1993 senesinde ise Uluslararası Siyası Kuruluşlar Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. Dışişleri Bakanlığı müşavirliği görevine 1998 yılında atanmış ve bu görevinden emekliliğe ayrılmıştır.