Eser Yenerler Tatil İçin Servet Ödedi! Alaçatı'da Kiraladığı Havuzlu Villanın Fiyatı Şaşırttı!

Ünlü oyuncu Eser Yenerler ailesine tatil yaşatabilmek için hiçbir masraftan kaçınmadı. Alaçatı'da havuzlu bir villa kiralayan ünlü oyuncu neredeyse bir ev parası ödedi.
Eser Yenerler Tatil İçin Servet Ödedi! Alaçatı'da Kiraladığı Havuzlu Villanın Fiyatı Şaşırttı!

Ünlü oyuncu Eser Yenerler ailesi ile yaz tatiline erken başladı. Eşi Berfu yenerler ve çocuklarını yanına alan Eser Yenerler uzun bir süredir yaptığı tatil planını uygulamaya soktu. Kuzey ve Mete adında iki çocukları olan Eser ve Berfu yenerler çifti yaz tatilini geçirmek için Alaçatı'yı seçtiler.

TATİL PLANINI UYGULAMAYA SOKTU

Eşi ve çocukları ile uzun ve güzel bir yaz tatili geçirmenin planını yapan Eser Yenerler ilk olarak yer seçimini yaptı. Alaçatı'ya eşi ile beraber karar veren Eser Yenerler ardından kendilerinin yaz boyunca kalabilecekleri ve konfor konusunda da tatmin olacakları bir ev arayışına girdi. Pandemi şartları ve izolasyon hassasiyeti ile havuzlu bir villa kiralayan Eser Yenerler ailesi için hiçbir masraftan kaçınmadı.

EV PARASINA SEZONLUK VİLLA

Alaçatı'da havuzlu bir villa arayışına giren Eser Yenerler kendisine yardımcı olan gayrimenkul danışmanı aracılığı ile gönlüne göre havuzlu bir villa buldu. Oldukça geniş bir bahçeye de sahip olan havuzlu villa için Eser yenerler sezonluk olarak 500 Bin TL ödeme yaptı. Eşi ve çocukları ile yaz aylarının sonuna kadar Alaçatı'da lüks bir villada tatil yapacak olan Eser Yenerler gelecek sezonun projelerine de burada hazırlanacak.

Eser Yenerler ve Berfu Yenerler çiftinin tatil için bu denli masraf yapmalarının altında ise tatile duydukları özlem yatıyor. Ünlü çift hem pandemi olması hem de çocuklarının dünyaya gelmesi ile iki yıldır tatil yapamadılar. Bundan dolayı bu yıl tatil yapmak için erken harekete geçtiler.

Geçtiğimiz günlerde Eser Yenerler ile Berfu Yenerler yaz tatiline başlamadan önce Alaçatı'ya gidip kiraladıkları havuzlu lüks villayı kontrol etmek istediler. Bunun için İstanbul'daki evlerinden hareker eden çift araçlarının lastiğinin patlaması ile bir anda kendilerini tamirhanede buldular. Ardından yeniden yola çıkan ünlü çift Alaçatı'ya gidip kiraladıkları villayı kontrol edip eksikliklerine baktılar. Haziran başında ünlü çiftin Alaçatı'ya yerleşmeleri bekleniyor.