Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Salı geceleri ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi nerede çekiliyor, dizi oyuncuları kimler, dizi konusu ne? Detaylar haberimizde...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Salı geceleri ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi nerede çekiliyor, dizi oyuncuları kimler, dizi konusu ne? Detaylar haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcılığını Raci Şaşmaz üstlenmektedir. Yönetmenliğini Onur Tan’ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Razi Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz yapıyor. Bir ATV dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Salı günleri saat 20:00’da izleyicileri ile buluşuyor.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çekildiği yer İstanbul’un Anadolu yakasıdır. İstanbul’un farklı bölgelerinde çekilen dizide Hızır Çakırbeyli’nin evi Sarıyer ve Zekeriyaköy civarında bulunuyor. Dizinin bazı sahneleri ise Hababam Sınıfı Müzesi Adile Sultan Kasrı’nda çekiliyor.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Konusu Nedir?



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin konusu Hızır’ın intikamıdır. Hızır namı diğer Çakırbeyli mühendis olmak için çalışmaktadır. Ancak abisi Ömer’in öldürülmesi ile Hızır’ın da tüm hayatı değişir. İntikamdan başka hiçbir şeyi düşünemeyen Hızır, ceza evine girer.



Burada yer altı dünyasına adım atan Hızır, kısa sürede kendisine yüksek bir mevki edinir. Hızır Çakırbeyli artık abisi Ömer’in intikamını alabilmek için her şeye sahiptir. Ancak devlete gizli görevde yardımcı olması mafyaya ihanet etmesi anlamına gelir. Hızır’ı zor zamanlar beklemektedir.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizinin Oyuncuları Kimler?



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları arasında Oktar Kaynarca yer alıyor. Kaynarca Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veriyor. Hızır’ın kardeşi İlyas Çakırbeyli rolünü Ozan Akbaba canlandırırken, Alpaslan Çakırbeyli’yi ise Yunus Emre Yıldırımer oynuyor. Ayrıca dizinin ilk sezonunda Deniz Çakır, Olgun Şimşek gibi önemli isimler de bulunuyor.



Emlak365.com